Nyheter & Event

Infomöte om MKM - Medias klubbmästeri

OJOJOJOJ, MKM har beslutat att även denna termin ta in lite nya härliga människor till vårt gäng! Oavsett om du redan har sökt tidigare, är helt säker på att du kommer söka (vilket du kommer göra), tvekar på att söka, känner att du har stenkoll på MKM, inte bryr dig ett skit om oss utan bara vill hänga lite… ja ni fattar poängen - oavsett din förutsättning vill vi bjuda in dig till ett informationsmöte.
Start: tisdag, september 17, 2019 - 12:00
Slut: tisdag, september 17, 2019 - 13:00

Informationsmötet är i främsta syfte till för att presentera oss och vår verksamhet lite mer djupgående än vad ni kanske tidigare har fått höra. Vi vill också mingla runt med er och svara på alla era frågor. Tack vare att mottagningen är över kommer vi kunna svara på alla frågor och funderingar ni besitter!

Om du redan är övertygad kan du söka HÄR:
http://bit.ly/SÖKMKM19

“Så om jag vill veta mer om MKM innan jag bestämmer mig för att söka?” KOM
“Om jag redan har sökt då?” Äh vafan KOM ÄNDÅ
“Men jag vill inte ens söka?” Vi lovar att bjuda på trevligt sällskap, och du kan alltid stötta din kompis som vill gå så KOOOM
“Måste jag gå i ettan?” Självklart inte! Om det inte har framgått är ALLA VÄLKOMNA ATT SÖKA (och komma på mötet ♥)

Detta ytterst trevliga informationsmöte kommer äga rum nu på tisdagen den 17e september. Det är alltså typiskt nice att värma på matlådan och sedan bege sig mot oss i E32!

TL;DR
Infomöte för ALLA
Tisdagen 17/9 kl. 12-13 (med kvart)
SÖK: http://bit.ly/SÖKMKM19

Bild för Amalia

Amalia

Näringslivsansvarig

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.