Nämnder

Idrottsnämnden

Idrottsnämnden finns till för att anordna och främja idrottsaktiviteter för oss studenter här på Medieteknik. Vi är öppna för alla medianer och samtliga är varmt välkomna att delta på våra events!

Vi hoppas kunna erbjuda klassiska sportsaktiviteter som innebandy, basket, racketsporter m.m., men vi är givetvis öppna för förslag om det råkar vara så att just DU har en grym idé! Vi vill kunna erbjuda ett litet avbrott från studier och stress med motion och aktivitet. Inte nog med att det är hälsosamt, det är också ett roligt sätt att lära känna andra på sektionen.

Vi ser även till hålla sektionens medlemmar uppdaterade rörande idrott och hälsa ifrån resten av KTH och THS.

Har du något tips på någon aktivitet eller är det något du undrar över? Skicka ett mail till idrottsnamnden@medieteknik.com.

Funktionärer för idrottsnämnden
Nyheter & event för idrottsnämnden

Åre-resan 2015! (17/1-22/1)

7 oktober 2014
Nu börjar Medietekniks årliga Åre-resa att närma sig! Anmälan och information är uppe, så ta chansen att följa med på denna oförglömliga resa!

Idrottsnämnden

20 februari 2014
Varje Fredag 16-17 innebandy för alla Medianer

Hjälp Idrottsnämnden - Svara på en enkät

24 november 2013
Idrottsnämnden skulle vara oerhört tacksamma om så många Medieteknikstudenter som möjligt tog sig tiden att fylla i den här intresseanmälan angående en fast tid att spela innebandy varje vecka under vårterminen 2014.

Pingisturnering i META på tidag

27 september 2013
Det har blivit dags för det oerhört prestigefyllda mediamästerskapet i pingis! Nu på tisdagen den 1a oktober kl 17:30 kommer det gå av stapeln.

THS-Mästerskapen: Volleyboll

1 april 2013
Tredje etappen i THS-Mästerskapen: Volleyboll!

THS Mästerskapen: Innebandy

18 februari 2013
Andra etappen i THS Mästerskapen är nu spikat och 2:a mars är det innebandy som gäller!

02 mar: THS Mästerskapen: Innebandy

18 februari 2013

Grattis till alla valda!

9 oktober 2012
I onsdags hade vi "Terminens första grymma sektionsmöte #1: The future is yours", dvs SM1 (eller med andra ord skolårets första sektionsmöte).

Info + THS-mästerskap i volleyboll!

17 mars 2011
Hej! Media deltog den 5 mars i THS-mästerskapet i innebandy i vilket vi kom till semifinal, där vi tyvärr fick ge vika för indek, som sedan vann hela turneringen. Till höger ser ni en bilder(eller klicka här) från mästerskapet tagna av Jussi Svensson. Notera de tappra medieteknikerna som deltog. Men med ca. 15 lag bakom sig i rankinglistan och en trevlig lördag så ser vi fram emot THS-mästerkskapet i volleyboll! När? 26 mars kl 13-18 Var? KTH-hallen Anmälan sker till oss antingen på tisdagen den 22 mars i KTH-hallen, då vi för övrigt kommer spela volleyboll, eller via mail till idrottsnamnden@media.kth.se. Anmäl er före den 24 mars  kl 22.00! OBS! Anmälan är bindande. Om du anmäler dig och inte kommer så kanske inte media kan delta överhuvudtaget. Media kommer även att ordna THS-mästerskapet i fotboll som går av stapeln den 8 maj. Då kommer vi att bära stiliga matchtröjor som kommer att införskaffas inom kort! Ja, då ses vi på lördag (eller tisdag)!

THS-mästerskap i basket

25 november 2010
Hej alla Medianer! Med lite kort varsel har nu Idrottsrådet fått bekräftat att THS-mästerskapet i basket kommer att äga rum innan jullovet. Fysik-sektionen arrangerar turneringen i GiH-hallen lördagen den 11:e december! Vi kommer därför att spendera de två återstående tisdagarna innan dess med att spela basket! Klicka vidare på inlägget för mer information!

Idrottsnämnden informerar!

8 november 2010
Hejsan! Vintern står för dörren och vad passar då bättre än att värma sig i KTH-hallen tillsammans med andra medietekniker en tisdag? Som det ser ut nu kommer THS mästerskapet i basket inte att hållas före jul. Därav kommer vi nu på tisdag(imorgon) att spela volleyboll! För övrigt har idrottsevenemangen  hittills varit väldigt roliga och vi är glada att så många har kommit. Tyvärr är fallet  sådant att fördelningen mellan killar och tjejer inte riktigt varit vad vi ville. Vi ser nämligen att det är mest killar som kommer på våra evenemang och då börjar vi fundera om vi gör något fel. Gör vi de? Så tjejer, tveka inte att kontakta oss på mail(idrottsnamnden@media.kth.se), facebook(http://www.facebook.com/group.php?gid=423198664337), face-to-face, intuition osv. om ni tycker vi gör något fel och har förslag på hur vi kan förbättra evenemangen. Annars så ses vi imorgon hoppas jag!

Idrottsnämnden informerar!

25 oktober 2010
Hej alla medietekniker, hoppas tentorna har gått bra och ni känner er lagom utvilade till morgondagens sektionsidrott! Imorgon (tisdag 26/10) kommer vi som vanligt att organisera idrott i KTH-hallen, denna gång spelar vi innebandy! Vi sätter igång kl. 16:00, som vanligt. Ta med ett glatt humör och bandyklubba!

Idrottsnämnden informerar!

13 oktober 2010
Glad höst på er! Så här när årets första tenta-p närmar sig kan det vara kul att ta sig ur pluggandet i någon timme och få lite motion, glöm alltså inte att det är sektionsidrott på tisdag (19/10) som vanligt! Mer legitim ursäkt att släppa plugget en stund finns inte! Det händer även lite mer på idrottsfronten under hösten som kan vara intressant, klicka in dig på inlägget för mer info om detta. Väl mött och vi ses på tisdag!

Idrottsnämnden informerar!

27 september 2010
Hej alla medietekniker! Imorgon (tisdag 28/9) kommer vi som tisdag att organisera idrott i KTH-hallen under vår halltid (kl 16:00 - 17:00)! Vi kommer att spela innebandy denna gång, men vi spelar även volleyboll, basket och eventuellt andra sporter vid andra tillfällen! Vi sätter igång kl. 16:00, så kom gärna ett par minuter innan så att ni hinner byta om! Glöm inte gympadojorna, så ses vi imorgon!