Nämnder

Näringslivsgruppen

Näringslivsnämnden är sektionens ansikte mot företagen och bryggan mellan våra studenter och potentiella arbetsgivare. Vi består en näringslivsgrupp som arbetar med den kontinuerliga företagskontakten och en branschdagsgrupp som anordnar sektionens årliga branschmässa.

För studenter finns vi för att inleda en kontakt med attraktiva företag och bilda en identitet som medietekniker. Vi ger er möjligheten till grunda ett stabilt nätverk med företagskontakter. Som en del av Näringslivsgruppen får du en direkt och personlig kontakt med företag inom branschen som förbereder dig för arbetslivet. Vi skapar events så som casekvällar, mingel och rekryteringsevent.

För företag finns vi för att hjälpa er nå våra studenter genom både event och marknadsföring. Vi finns för att mätta efterfrågan på ingenjörsstudenter med fokus på medieteknik och erbjuder exponering mot studenterna via våra kommunikationskanaler. Vi ser fram emot samarbeten för att bygga en relation till våra studenter.

Ni hittar oss även på Facebook!

Funktionärer för näringslivsgruppen
Projektledare för Branschdagen

Karl Andrén

Ledamot för Näringslivs- och kommunikationsfrågor (LNK)

Simon Sundin

Nyheter & event för näringslivsgruppen

Studentpraktik hos Naturvårdsverket

17 april 2017
Naturvårdsverket sätter stort värde i att samverka med studenter under studietiden. För oss ger samarbete med studenter på universitet och högskolor ett värdefullt utbyte som bidrar till utveckling både för oss och för dig som kommer till oss.

Dansktalande sökes för extrajobb på framgångsrik startup

13 april 2017
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

SUMMER INTERNSHIP AT MEDIASMITHS

6 mars 2017
Are you looking for a different kind of summer internship that doesn’t involve selling ice cream or working a call centre? This summer, Mediasmiths is once again looking for talented software developers who want to help us create new and exciting media technology solutions.

KTH Giants söker "välkomnare" 2 h lör 18 feb! Arvode utgår!

10 februari 2017
KTH behöver din hjälp! Formuläret stänger på måndag midnatt och det är först till kvarn som gäller! Mer info i länken: English - sorry for it not being in Swedish but it's about KTH Giants needing people for their event to welcome high school students at the subway.

myNanny söker dig som vill jobba som barnvakt i Stockholm

7 februari 2017
Vi söker nu fler barnvakter i Stockholm. Du som har ett genuint intresse för barn får gärna läsa mer på om vad som krävs för att få passa barn med oss. I detta inlägg kommer en kort introduktion till vad vi söker för barnvakter och hur arbetet är upplagt.

Låt dina idéer ta dig till Nice! Sista ansökan 10 november

7 november 2016
Den 17 november kommer ATIC till Stockholm. Under en dag får ni möjlighet att utveckla er idé ett till koncept med hjälp av feedback från Stadiums experter och Accentures konsulter.

03 nov: Medias Branschdag 2016

30 oktober 2016
Nu på torsdag går Medias Branschdag 2016 av stapeln. Kom till Nymble från klockan 10:00 och låt dig inspireras av företag.

Front-end utvecklare till fintech startup

18 oktober 2016
LoanWallet söker dig som är en talang inom JavaScript och som brinner för att koda!

13 okt: Kvällsföreläsning och torsdagspub med Kaplan

2 oktober 2016
Den 13 oktober kommer Kaplan till KTH och hänger med oss medietekniker!

Projektgruppen för Branschdagen behöver er hjälp

28 september 2016
Projektgruppen för Branschdagen behöver hjälp inför årets upplaga av Medias Branschdag. Den tredje november behöver vi hjälp i form utav företagsvärdar, serveringspersonal samt hjälp med att förbereda sittningen. Anmälan hittar ni på bit.ly/MBD16

Välkommen på VR-AW hos Axakon

20 september 2016
Välkommen på after work hos Axakon där vi utforskar nuläge, affärsnytta och utveckling inom virtual reality.

Bli en del av Näringslivsgruppen!

19 september 2016
Är du nyfiken på näringslivet som väntar? Vill du bygga kontaktnät? Vill du lära dig mer om hur man anordnar events? Då är Näringslivsgruppen perfekt för dig!

Artworks - Your local art guide

6 september 2016
We are building Artworks, a platform to make it easier, and more fun to experience the art scene - wherever you are, whoever you are and whenever you want.

Sök till projektgruppen för Internationella Mottagningen!

6 april 2016
Internationella mottagningen tar plats mellan den 1 augusti och den 30 augusti och finns till för att ge de internationella studenterna en så bra start som möjligt. Nu är ansökan till deras projektgrupp öppen!

Mediasmiths loves Medieteknik

26 november 2015
Den 3:e december kommer Mediasmiths förbi och hänger med oss på Medieteknik!

Inspire Higher with Ericsson

2 november 2015
Are you interested in how it is to work for a global company? Are you looking for an Early Career Program? Or do you might just want to get to know this year’s main partner of Armada a little bit better?

Hallå där! Gå med i Näringslivsgruppen!

21 september 2015
Anmäl ditt intresse senast Måndag 28e!

Armadageddon-tävling med Netlight

18 september 2015
På era platser. Färdiga?