Nämnder

Näringslivsgruppen

Näringslivsnämnden är sektionens ansikte mot företagen och bryggan mellan våra studenter och potentiella arbetsgivare. Vi består en näringslivsgrupp som arbetar med den kontinuerliga företagskontakten och en branschdagsgrupp som anordnar sektionens årliga branschmässa.

För studenter finns vi för att inleda en kontakt med attraktiva företag och bilda en identitet som medietekniker. Vi ger er möjligheten till grunda ett stabilt nätverk med företagskontakter. Som en del av Näringslivsgruppen får du en direkt och personlig kontakt med företag inom branschen som förbereder dig för arbetslivet. Vi skapar events så som casekvällar, mingel och rekryteringsevent.

För företag finns vi för att hjälpa er nå våra studenter genom både event och marknadsföring. Vi finns för att mätta efterfrågan på ingenjörsstudenter med fokus på medieteknik och erbjuder exponering mot studenterna via våra kommunikationskanaler. Vi ser fram emot samarbeten för att bygga en relation till våra studenter.

Ni hittar oss även på Facebook och Instagram!

Funktionärer för näringslivsgruppen
Näringslivsansvarig
Bild för Amalia

Amalia

Projektledare för Branschdagen
Bild för John Brink

John Brink

Projektledare för Branschdagen
Bild för Nicole

Nicole

Ledamot för Näringslivs- och kommunikationsfrågor (LNK)
Bild för Emily Nilsson

Emily Nilsson

Nyheter & event för näringslivsgruppen

24 apr: After school med Conversionista!

8 april 2019
The day before payday can be a bit tough. What would be better than free food and drink at a cool company? On Wednesday, April 24, NLG will host an event together with Conversionista!

23 nov: Thursday Club with Kapero!

15 november 2017
The biggest and best event of last year is making a return! Although last year was a massive success this year will be even bigger and better!

18 maj: Kvällsföreläsning: Fira in sommaren med Mediasmiths

18 maj 2017
Torsdag den 18 maj kommer Mediasmiths ännu en gång för att hänga med oss medianer och dataloger!

03 nov: Medias Branschdag 2016

30 oktober 2016
Nu på torsdag går Medias Branschdag 2016 av stapeln. Kom till Nymble från klockan 10:00 och låt dig inspireras av företag.

13 okt: Kvällsföreläsning och torsdagspub med Kaplan

2 oktober 2016
Den 13 oktober kommer Kaplan till KTH och hänger med oss medietekniker!