Nämnder

Spelnörderiet

Spelnörderiet är en nämnd på Sektionen för Medieteknik som är till för alla spelintresserade på sektionen! Vare sig ni är nybörjare eller veteraner, gillar PC-spel eller konsolspel, Dota eller League of Legends, så är Spelnörderiet till för dig!

På gång

För att hålla koll på vad som är på gång har vi en Facebook-grupp där ni kan hänga med andra spelintresserade medlemmar av sektionen! För events kommer det också publiceras nyheter här på hemsidan.

24 feb: Pillars of Strength

9 februari 2017
Pillars of Strength är tillbaka! För er som inte vet är Pillars of Strength en sorts fem-kamp i olika spel. Spelen som kommer spelas är lite annorlunda och inte vad man först tänker på som typiska tävlingsspel! Opassande kontroller, annorlunda spelregler, och unika spel! Även om ni aldrig har spelat ett spel förut eller om ni är e-sportsmiljonärer kommer dessa spel garanterat att utmana er då ni inte har spelat något liknande förr!

10 dec: E-sport i META, Boston Major Viewing Party

6 december 2016
Den 10:e december avgörs en av E-sportvärldens största turneringar när de bästa Dota 2-lagen möts i Boston för att tävla om en prispott på över 27 miljoner kronor! Spelnörderiet kommer följa hela finaldagen live från META! Vi börjar kl 16:00 och fortsätter hela natten tills vi har en vinnare.

26 nov: NyMbLAN med Spelnörderiet!

17 november 2016
Den 26 november kommer det hållas ett LAN i Nymble och där kommer självklart Spelnörderiet medverka! I biljetten ingår det en datorplats, middag, obegränsat(!) med läsk, och även lite grillade mackor under natten. Vi har reserverat platser så ni medlemmar i sektionen har redan platser färdiga. Kom ifall du gillar att spela spel, hänga med folk, eller ifall du rent av bara hatar att sova!