Nämnder

Studienämnden

Studienämnden utför en av de mest grundläggande uppgifterna för en fungerande utbildning, nämligen studiebevakning! Studienämnden har som uppgift att se till att utbildningen håller tillräckligt hög kvalité både i utbildningen som helhet och varje kurs för sig. I Studienämnden sitter Studienämndsordförande (SNO), Programansvarig student (PAS), Jämställdhet- och mångfaldsombud (JämO), Studerandeskyddsombud (Sture) samt klassansvariga studenter (KAS).

Har du problem med någon kurs eller frågor om något annat som rör utbildningen finns vi där för dig! Vill du göra ännu mer är det bara att gå med som KAS eller bara dyka upp på ett studienämndsmöte och hjälpa oss att ta del av vad just du tycker och tänker!

Studienämnden har lunchmöten varannan onsdag.
Tveka aldrig att höra av dig till oss genom att skriva ett mail eller gå in på denna länk: https://docs.google.com/forms/d/1D1WGKkTbnK761y5qlma_S1wj95XPdOJ-h42UaAa...
Vill du veta mer? Kolla in Studentguiden:

Funktionärer för studienämnden
Programansvarig student
Bild för Alex Modee

Alex Modee

Programansvarig student
Bild för Amanda Andrén

Amanda Andrén

Jämlikhets- och mångfaldsombud
Bild för Christofer Vikström

Christofer Vikström

Nyheter & event för studienämnden

30 nov: Program Updates in Media Management

24 november 2016
You study Media Management and/or just want to know what is going on in the program, what changes CSC is about to implement right now and how the program is going to be developed in the future?

01 okt: Studienämnden - lunchmöte

30 september 2015
Imorgon är det är torsdag och jämn vecka och det betyder att Studienämnden har lunchmöte! Det är öppet för alla att komma och vi håller denna gång till i biblioteket i grupprum 6 - "Bernoulli"!