Nyheter & event

Styrelsemöte 26 april/Board meeting April 26

25 april 2017
Styrelsemöte imorgon i 1537 kl 17.30! Styrelsen kommer rapportera vad de gjort sen sist och vi kommer också att prata om förhandlingarna med Armada samt Funkisrådet i måndags. -Click for English-

Sista dagen att kandidera och nominera på söndag!

25 april 2017
Nu på söndag kl 23:59 är sista dagen att nominera och kandidera inför SM#4.

Skolsammanslagning/School integration

21 april 2017
En skolsammanslagning mellan CSC, EES och ICT är på gång.

Kallelse SM#4

20 april 2017
Det är snart dags för SM#4 att gå av stapeln, så här kommer kallelsen. Mötet kommer att hålla till i sal B3 den 20 maj och vi börjar klockan 10.

Studentpraktik hos Naturvårdsverket

17 april 2017
Naturvårdsverket sätter stort värde i att samverka med studenter under studietiden. För oss ger samarbete med studenter på universitet och högskolor ett värdefullt utbyte som bidrar till utveckling både för oss och för dig som kommer till oss.

Dansktalande sökes för extrajobb på framgångsrik startup

13 april 2017
NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Nu är det dags att kandidera till SM#4!

10 april 2017
Det är nu öppet att kandidera för poster på Sektionen för Medieteknik inför SM#4. Skicka in din kandidatur till Valberedningen på val@medieteknik.com senast 30/4-2017 kl. 23.59.

Styrelsen informerar - Vår i luften!

6 april 2017
Så blev det april och nu kan man äntligen konstatera att våren är här. Likt vädret så var det även en händelserik månad för styrelsen!

Styrelsemöte 5 april/Board meeting 5 April

4 april 2017
Dags imorgon igen! Det går fortfarande att söka till Sture! Maila styrelsen@medieteknik.com för frågor och kom på styrelsemötet kl 17.30! Utöver valet till Sture ska vi ta upp inskickade funkisrapporter samt besluta om mer SM-pengar samt att rensa upp hos Skatteverket. Click for English!

Styrelsemöte 29 mars/Board meeting 29 Mars

28 mars 2017
Imorgon är det styrelsemöte i 1537! Det blir ett kort men viktigt möte med val till valberedare och studerandeskyddsombud! Intresserad av att söka? Maila styrelsen@medieteknik.com senast 16.00 imorgon onsdag! Click for English

Val till Valberedare och Studerandeskyddsombud

21 mars 2017
På söndag är sista dagen att söka till Studerandeskyddsombud och Valberedare.

Styrelsemöte 22 Mars/Board meeting 22 Mars

21 mars 2017
Kort styrelsemöte imorgon! Lite rapportering om vad Styrelsen gjort sen sist samt beslut om attesträtt för nyvalde Projektledare för Branschdagen. Click for English!

Hämta din gratis entrébiljett till Framtidsmässan 2017

14 mars 2017
Den 6 april går Framtidsmässan av stapeln för fjärde året i rad och denna gång äger den rum på Stockholms universitet. Detta är Sveriges största karriärevent för och om offentlig sektor där utställarna är kommuner, landsting och myndigheter.

SUMMER INTERNSHIP AT MEDIASMITHS

6 mars 2017
Are you looking for a different kind of summer internship that doesn’t involve selling ice cream or working a call centre? This summer, Mediasmiths is once again looking for talented software developers who want to help us create new and exciting media technology solutions.

Styrelsen informerar - Tills döden skiljer oss åt...

1 mars 2017
Hej Sektionen! Hoppas att allt är bra med er och att stressen inte är alltför hög inför den kommande tentaperioden. Huruvida Styrelsen har haft en hälsosam stressnivå under februari är nog en tolkningsfråga, men det har iallafall hänt en del spännande grejer.

Styrelsemöte 1 mars/Board meeting 1 March

28 februari 2017
Styrelsemöte imorgon! Vi kommer inte ta upp så mycket men besluta om dag för interimvalet som det beslutades om på SM. Vidare kommer jag skicka ut uppdaterade handlingar med de inkomna funkisrapporterna som kommer in under kvällen/natten. Click for English

Missa inte att fylla i "Hur mår teknologen och naturvetaren"!

26 februari 2017
Vi går in i sista vändan av undersökningen "Hur mår teknologen och naturvetaren!" Försäkra dig om att du har svarat på enkäten före den 1 mars! Enkäten hittas på din KTH-mail! Click for English!

26 feb: Sista chansen att intresseanmäla sig till MTD

26 februari 2017
Imorgon, måndag 27/2, stänger intresseanmälan till Medieteknikdagar som hålls i Norrköping 30-31 mars.

Frackgasquen 2017

24 februari 2017
Inom en timme släpps biljetterna till den fetaste festen på länge, Frackgasquen! Ett samarbete mellan sektionerna Medieteknik, Flyg och Maskin. ---- In less then an hour the tickets for Frackgasquen will be released! A collaboration between the chapters of Media, Maskin and Flyg.

Missa inte att söka Mottagningen, sista dagen idag!

23 februari 2017
Glöm inte att söka Mottagningen 2017! Det är en av de mest anrika traditionerna på KTH och en av de roligaste sakerna man kan göra under sin studietid.