Nyheter & Event

13 oktober 2010

Idrottsnämnden informerar!

Glad höst på er! Så här när årets första tenta-p närmar sig kan det vara kul att ta sig ur pluggandet i någon timme och få lite motion, glöm alltså inte att det är sektionsidrott på tisdag (19/10) som vanligt! Mer legitim ursäkt att släppa plugget en stund finns inte! Det händer även lite mer på idrottsfronten under hösten som kan vara intressant, klicka in dig på inlägget för mer info om detta. Väl mött och vi ses på tisdag!
Glad höst på er! Så här när årets första tenta-p närmar sig kan det vara kul att ta sig ur pluggandet i någon timme och få lite motion, glöm alltså inte att det är sektionsidrott på tisdag (19/10) som vanligt! Mer legitim ursäkt att släppa plugget en stund finns inte! Det händer även lite mer på idrottsfronten under hösten som kan vara intressant:
  • Vi har representerat Mediesektionen på skolårets första Idrottsråd. Vi har bollat åsikter med andra Idrottsnämnder och fått/gett lite tips. Mer om detta i sinom tid.
  • THS-mästerskapen i basket kommer att äga rum väldigt snart (givetvis efter tenta-p)! Datumet kommer att spikas av Idrottsrådet under nästa vecka. Av denna anledning kommer vi att spela extra mycket basket under de kommande veckorna. I det förra mästerskapet förlorade Media i finalen med en poäng, så vi har minst sagt höga ambitioner även denna gång! Mer info kommer så snart som vi fått den.
  • Vi vill organisera en joggingrunda 1 kväll/vecka i Lill-Jansskogen för de som är intresserade, med utgångspunkt i KTH-hallen! Det är preliminärt tänkt att äga rum på fredagar. Vi kommer att annonsera detta som ett event på vår facebook-grupp när ett datum bestämts. Om ni har synpunkter eller idéer innan dess, dela med er av dem här, på facebook eller per mail!
  • Om ni inte gjort det än, glöm inte att gå med i vår facebook-grupp för att ta del av alla events (och bli påmind om dem)!
Väl mött och vi ses på tisdag!
Bild för Johan Kasperi

Johan Kasperi

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.