Nyheter & Event

16 mars 2011

Arbetsmarknadskväll för MDI-studenter

Den 24/3 kl 17:00-20:00 anordnar STIMDI en arbetsmarknadskväll för studenter och de som tagit examen inom människa-datorinteraktion. Om du är intresserad av att veta mer om hur det är att jobba med interaktionsdesign och användbarhet så är detta ett utmärkt tillfälle. Ta chansen att prata jobb med: Antrop EDB Metamatrix Ntech Valtech Arbetsmarknadskvällen kommer äga rum i E-ljusgården på KTH, Lindstedtsvägen 3. Alla som är intresserade är välkomna! STIMDI står för "Sveriges tvärvetenskapliga intresseförening för människa-datorinteraktion" och är en ideell förening. Vårt mål är att bidra till kunskaps- och erfarenhetsutbyte inom området användbarhet och människa-datorinteraktion.
Den 24/3 kl 17:00-20:00 anordnar STIMDI en arbetsmarknadskväll för studenter och de som tagit examen inom människa-datorinteraktion. Om du är intresserad av att veta mer om hur det är att jobba med interaktionsdesign och användbarhet så är detta ett utmärkt tillfälle. Ta chansen att prata jobb med:
  • Antrop
  • EDB
  • Metamatrix
  • Ntech
  • Valtech
Arbetsmarknadskvällen kommer äga rum i E-ljusgården på KTH, Lindstedtsvägen 3. Alla som är intresserade är välkomna! STIMDI står för "Sveriges tvärvetenskapliga intresseförening för människa-datorinteraktion" och är en ideell förening. Vårt mål är att bidra till kunskaps- och erfarenhetsutbyte inom området användbarhet och människa-datorinteraktion.
Bild för Johan Kasperi

Johan Kasperi

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.