Nyheter & Event

19 september 2011

Spelkväll och filmomröstning

Hej! Imorgon är det dags för höstens första spelkvällen med QN! Vi börjar kl. 17:17 i META. Det finns mängder av brädspel, både kända och okända, att låna eller så kan du ta med ditt eget favoritspel. Den här gången kommer det även att anordnas prova-på av Warhammer och finnas Sing Star att spela. Det är också dags för filmomröstning till nästa filmkväll då temat är post apocalyptic fiction, länken hittar du längs ner under denna rubrik och filmerna du kan rösta på är följande: Tomorrow, when the war began (2010) imdb - Baserad på en populär ungdomsbokserie där åtta australienska ungdomar kämpar tillsammans för att överleva när deras hemland invarderas och krig utbryter. Waterworld (1995) imdb - Denna äventyrsfilm utspelar sig i en framtid där polarisarna har smält, jorden är täckt med vatten och Kevin Costner är en muterad tuffing som slåss mot banditer. The Road (2009) imdb - Kritikerrosad historia om en far och hans son försöker med alla medel överleva i en anarkistisk värld. Mad Max 2: The Road Warrior (1981) imdb - I en framtid där fossila bränslen är slut ska Mel Gibson skydda ett litet samhälle från banditer. 9 (2009) imdb - En mekanisk trasdocka vaknar upp i en smutsig, steampunkvärld utan människor. Children of Men (2006) imdb - År 2027 och människorna kan inte längre föröka sig när aktivisten Theo får i uppdrag att skydda en mirakulöst gravid kvinna. 28 Days later (2002) imdb - Ett virus har gjort människorna till köttätande zombies och en grupp överlevare försöker ta sig till en närliggande militärbas men frågan är om ens friska människor är riktiga människor längre. I am Legend (2007) imdb - Will Smith är en ensam överlevare flera år efter att männskligheten har utrotats. Stalker (1979) imdb - I denna fängslande kultklassiker inom science fiction leder en man med speciella mentala förmågor en liten grupp in i ett avspärrat militärområde i hopp om att finna svaren på deras miserabla existens. Zombieland (2009) imdb - En av årets stora komedisuccéer, där den tillsynes otippade överlevaren Columbus skriver en uppsättning regler för att överleva i ett zombieland tillsammans med tuffingen Tallahassee. Länk till pollen: http://www.doodle.com/awdtydkytym8zp99 Om ni undrar något eller vill komma med förslag så går det jättebra att kontakta QNs ordförande på mail qulturnamnden@media.kth.se!
Hej! Imorgon är det dags för höstens första spelkvällen med QN! Vi börjar kl. 17:17 i META. Det finns mängder av brädspel, både kända och okända, att låna eller så kan du ta med ditt eget favoritspel. Den här gången kommer det även att anordnas prova-på av Warhammer och finnas Sing Star att spela. Det är också dags för filmomröstning till nästa filmkväll då temat är post apocalyptic fiction, länken hittar du längs ner under denna rubrik och filmerna du kan rösta på är följande:
  • Tomorrow, when the war began (2010) imdb - Baserad på en populär ungdomsbokserie där åtta australienska ungdomar kämpar tillsammans för att överleva när deras hemland invarderas och krig utbryter.
  • Waterworld (1995) imdb - Denna äventyrsfilm utspelar sig i en framtid där polarisarna har smält, jorden är täckt med vatten och Kevin Costner är en muterad tuffing som slåss mot banditer.
  • The Road (2009) imdb - Kritikerrosad historia om en far och hans son försöker med alla medel överleva i en anarkistisk värld.
  • Mad Max 2: The Road Warrior (1981) imdb - I en framtid där fossila bränslen är slut ska Mel Gibson skydda ett litet samhälle från banditer.
  • 9 (2009) imdb - En mekanisk trasdocka vaknar upp i en smutsig, steampunkvärld utan människor.
  • Children of Men (2006) imdb - År 2027 och människorna kan inte längre föröka sig när aktivisten Theo får i uppdrag att skydda en mirakulöst gravid kvinna.
  • 28 Days later (2002) imdb - Ett virus har gjort människorna till köttätande zombies och en grupp överlevare försöker ta sig till en närliggande militärbas men frågan är om ens friska människor är riktiga människor längre.
  • I am Legend (2007) imdb - Will Smith är en ensam överlevare flera år efter att männskligheten har utrotats.
  • Stalker (1979) imdb - I denna fängslande kultklassiker inom science fiction leder en man med speciella mentala förmågor en liten grupp in i ett avspärrat militärområde i hopp om att finna svaren på deras miserabla existens.
  • Zombieland (2009) imdb - En av årets stora komedisuccéer, där den tillsynes otippade överlevaren Columbus skriver en uppsättning regler för att överleva i ett zombieland tillsammans med tuffingen Tallahassee.
Länk till pollen: http://www.doodle.com/awdtydkytym8zp99 Om ni undrar något eller vill komma med förslag så går det jättebra att kontakta QNs ordförande på mail qulturnamnden@media.kth.se!
Bild för Johan Kasperi

Johan Kasperi

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.