Nyheter & Event

27 september 2011

Sök till Kommunikatör på Sektionen!

Sätt Medieteknik på kartan i näringslivet och på KTH. Är du intresserad av att jobba med marknadsföring och PR? Vill du skapa en profil för Medieteknik som ska synas utåt mot företag och andra sektioner på THS? Vill du vara den person som knyter ihop all kommunikation som sker internt på sektionen? På sektionsmötet den 27:e september är det fyllnadsval av kommunikatör till sektionen. Som kommunikatör är man ansvarig för all kommunikation som sker inom och utifrån sektionen. Man är ytterst ansvarig för att sektionen marknadsförs och att detta sker på rätt sätt - medietekniskt och enligt den grafiska profilen. Vidare så driver man kommunikationsnämnden, som är medietekniks mest kreativa grupp som gör allt från hemsidor till posters tillsammans. Man får också sitta med i kommunikationsråd på THS tillsammans med alla andra sektioner, skicka ut ett nyhetsbrev till alla sektionens medlemmar och ta hand och mail och förfrågningar från företag. Du sitter dessutom med som ledamot i Styrelsen vilket ger dig yttrande- och beslutanderätt i många viktiga ärenden, och du jobbar med att exponera Medieteknik utåt med hjälp av denna resurs som är guld värd. Kommunikatören är en av de viktigaste posterna på Sektionen, och ser du din framtid inom marknadsföring och PR är detta ett perfekt sätt att starta din karriär. Det blir ditt jobb att tillsammans med Näringslivsgruppen etablera Medietekniks varumärke ute hos företag, och därmed göra Medietekniker till ett självklart val för framtida arbetsgivare. I och med att det är ett fyllnadsval sträcker sig mandatperioden fram till 31 dec 2011. För att kandidera eller ställa frågor, mejla: val@media.kth.se Valet av Kommunikatör sker under Sektionsmöte #1 på tisdag den 27:e september kl. 17.15 i sal V2, Teknikringen 76. Som kommunikatör är man ansvarig för all kommunikation som sker inom och utifrån sektionen. Man är ytterst ansvarig för att sektionen marknadsförs och att detta sker på rätt sätt - medietekniskt och enligt den grafiska profilen. Vidare så driver man kommunikationsnämnden, som är medietekniks mest kreativa grupp som gör allt från hemsidor till posters tillsammans. Man får också sitta med i kommunikationsråd på THS tillsammans med alla andra sektioner, skicka ut ett nyhetsbrev till alla sektionens medlemmar och ta hand och mail och förfrågningar från företag.

Sätt Medieteknik på kartan i näringslivet och på KTH.

Är du intresserad av att jobba med marknadsföring och PR? Vill du skapa en profil för Medieteknik som ska synas utåt mot företag och andra sektioner på THS? Vill du vara den person som knyter ihop all kommunikation som sker internt på sektionen? På sektionsmötet den 27:e september är det fyllnadsval av kommunikatör till sektionen. Som kommunikatör är man ansvarig för all kommunikation som sker inom och utifrån sektionen. Man är ytterst ansvarig för att sektionen marknadsförs och att detta sker på rätt sätt - medietekniskt och enligt den grafiska profilen. Vidare så driver man kommunikationsnämnden, som är medietekniks mest kreativa grupp som gör allt från hemsidor till posters tillsammans. Man får också sitta med i kommunikationsråd på THS tillsammans med alla andra sektioner, skicka ut ett nyhetsbrev till alla sektionens medlemmar och ta hand och mail och förfrågningar från företag. Du sitter dessutom med som ledamot i Styrelsen vilket ger dig yttrande- och beslutanderätt i många viktiga ärenden, och du jobbar med att exponera Medieteknik utåt med hjälp av denna resurs som är guld värd. Kommunikatören är en av de viktigaste posterna på Sektionen, och ser du din framtid inom marknadsföring och PR är detta ett perfekt sätt att starta din karriär. Det blir ditt jobb att tillsammans med Näringslivsgruppen etablera Medietekniks varumärke ute hos företag, och därmed göra Medietekniker till ett självklart val för framtida arbetsgivare. I och med att det är ett fyllnadsval sträcker sig mandatperioden fram till 31 dec 2011. För att kandidera eller ställa frågor, mejla: val@media.kth.se Valet av Kommunikatör sker under Sektionsmöte #1 på tisdag den 27:e september kl. 17.15 i sal V2, Teknikringen 76.
Som kommunikatör är man ansvarig för all kommunikation som sker inom och utifrån sektionen. Man är ytterst ansvarig för att sektionen marknadsförs och att detta sker på rätt sätt - medietekniskt och enligt den grafiska profilen. Vidare så driver man kommunikationsnämnden, som är medietekniks mest kreativa grupp som gör allt från hemsidor till posters tillsammans. Man får också sitta med i kommunikationsråd på THS tillsammans med alla andra sektioner, skicka ut ett nyhetsbrev till alla sektionens medlemmar och ta hand och mail och förfrågningar från företag.
Bild för Johan Kasperi

Johan Kasperi

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.