Nyheter & Event

15 mars 2012

Förlängning av valet till Chef för utbildningsinflytande

Valberedningen har beslutat att  att förlänga valet till Chef för utbildningsinflytande. Dagen för sökstopp har flyttats fram till tisdagen den 20:e mars. Om du eller någon du känner brinner för utbildningsbevakning, tveka inte att söka. Det är dessutom helt okej att nominera någon annan om man vet en person som man tror skulle passa bra på posten. Sök THS Chef för utbildningsinflytande Tycker du KTH har världens bästa utbildningar? Eller vill du göra dem bättre? Vill du ha en chans att påverka THS verksamhet och se till att studenternas röst blir hörd? En av THS viktigaste uppgifter är att bevaka och påverka kvalitén på KTH:s samtliga utbildningar. För detta uppdrag har THS två chefer för utbildninginflytande som sitter i olika organ inom KTH för att delta i diskussioner och beslut som berör utbildningen. Chefer för utbildningsinflytande samordnar sektionernas studienämndsordföranden (SNO) och programansvarige studenter (PAS), samt samarbetar med motsvarande poster på andra studentkårer. Chefer för utbildningsinflytande ingår i THS Ledningsgrupp, vilket är den operativa delen av THS som arbetar varje dag för att verka för studenternas bästa enligt Styrelsens och Kårfullmäktiges beslut. Det finstilta: Uppdraget påbörjas den 1:a juni 2012 med en månads överlämning. Du kommer arbeta heltid och arvodet för denna post är 7,2 studiemedelsveckor per månad. Det är två utbildningsposter som ska tillsättas, en på 13 och en på 19 månader. Det går bra att söka båda poster. Frågor kring posten besvaras bäst av nuvarande Chefer för utbildningsinflytande Johan Alvfors och Johan Kvastad på utbildning@ths.kth.se. Det går bra att kontakta dem och boka in en fika för att höra mer. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till valberedning@ths.kth.se. Sista ansökningsdag 20:e mars. Valet sker den 10:e och 12:e april 2012 på kårstyrelsemöte. Arbetsbeskrivningar THS Ledningsgrupp —————– Om THS Valberedning Valberedningen är en grupp tillsatt av THS Kårfullmäktige för att bereda val till THS ansvarsposter såsom Kårstyrelsen, Ledningsgruppen och Osqledarens chefredaktör. Vi genomför intervjuer med samtliga kandidater och lämnar omdömen till Kårfullmäktige respektive Kårstyrelsen inför valen.
Valberedningen har beslutat att  att förlänga valet till Chef för utbildningsinflytande. Dagen för sökstopp har flyttats fram till tisdagen den 20:e mars. Om du eller någon du känner brinner för utbildningsbevakning, tveka inte att söka. Det är dessutom helt okej att nominera någon annan om man vet en person som man tror skulle passa bra på posten. Sök THS Chef för utbildningsinflytande
Tycker du KTH har världens bästa utbildningar? Eller vill du göra dem bättre? Vill du ha en chans att påverka THS verksamhet och se till att studenternas röst blir hörd? En av THS viktigaste uppgifter är att bevaka och påverka kvalitén på KTH:s samtliga utbildningar. För detta uppdrag har THS två chefer för utbildninginflytande som sitter i olika organ inom KTH för att delta i diskussioner och beslut som berör utbildningen. Chefer för utbildningsinflytande samordnar sektionernas studienämndsordföranden (SNO) och programansvarige studenter (PAS), samt samarbetar med motsvarande poster på andra studentkårer. Chefer för utbildningsinflytande ingår i THS Ledningsgrupp, vilket är den operativa delen av THS som arbetar varje dag för att verka för studenternas bästa enligt Styrelsens och Kårfullmäktiges beslut. Det finstilta: Uppdraget påbörjas den 1:a juni 2012 med en månads överlämning. Du kommer arbeta heltid och arvodet för denna post är 7,2 studiemedelsveckor per månad. Det är två utbildningsposter som ska tillsättas, en på 13 och en på 19 månader. Det går bra att söka båda poster. Frågor kring posten besvaras bäst av nuvarande Chefer för utbildningsinflytande Johan Alvfors och Johan Kvastad på utbildning@ths.kth.se. Det går bra att kontakta dem och boka in en fika för att höra mer. Skicka din ansökan med personligt brev och CV till valberedning@ths.kth.se. Sista ansökningsdag 20:e mars. Valet sker den 10:e och 12:e april 2012 på kårstyrelsemöte. Arbetsbeskrivningar THS Ledningsgrupp —————– Om THS Valberedning Valberedningen är en grupp tillsatt av THS Kårfullmäktige för att bereda val till THS ansvarsposter såsom Kårstyrelsen, Ledningsgruppen och Osqledarens chefredaktör. Vi genomför intervjuer med samtliga kandidater och lämnar omdömen till Kårfullmäktige respektive Kårstyrelsen inför valen.
Bild för Johan Kasperi

Johan Kasperi

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.