Nyheter & Event

11 maj 2012

Dynabyte söker trainee

Utvecklas till konsult på DynabyteVi söker deltagare till vårt traineeprogram som startar efter sommaren. Dynabyte är ett konsultbolag med fokus på systemutveckling och systemintegration. De senaste fem åren har vi erbjudit ett konsultutbildningsprogram för nyanställda som kommer direkt från sin examen. För att som konsult kunna komma ut på roliga och spännande uppdrag krävs ofta att du redan har erfarenhet av liknande uppdrag. Som nyutexaminerad har man sällan hunnit skaffa sig den erfarenheten. Vi har utformat programmet just för att överbrygga detta gap och för att du snabbt ska kunna komma ut på kvalificerade uppdrag. I dagsläget har runt 40 av våra konsulter gått igenom programmet, många av dem började direkt efter sin civilingenjörs- eller systemvetarutbildning. Nu sitter de ute på intressanta och utmanande uppdrag ute hos våra kunder. Läs merDu kan läsa mer om vad traineeprogrammet innehåller på vår hemsida: http://www.dynabyte.se/konsultutbildning Kontakt & AnsökanFör att söka programmet vill vi att du stämmer in på följande beskrivning: Är färdig eller snart färdig med din examen Behärskar svenska och engelska i tal och skrift Är genuint intresserad av teknik Stämmer det in på dig? I så fall skicka oss ditt CV samt ett brev där du berättar lite mer om dig själv. Rekryteringsprocessen är redan igång så ju fortare du skickar in dem desto större chans att få vara med i nästa omgång. Ansökan skickar du till mats.oldin@dynabyte.se. Har du frågor så kontakta Mats på 0733-34 79 16.
Utvecklas till konsult på Dynabyte Vi söker deltagare till vårt traineeprogram som startar efter sommaren. Dynabyte är ett konsultbolag med fokus på systemutveckling och systemintegration. De senaste fem åren har vi erbjudit ett konsultutbildningsprogram för nyanställda som kommer direkt från sin examen. För att som konsult kunna komma ut på roliga och spännande uppdrag krävs ofta att du redan har erfarenhet av liknande uppdrag. Som nyutexaminerad har man sällan hunnit skaffa sig den erfarenheten. Vi har utformat programmet just för att överbrygga detta gap och för att du snabbt ska kunna komma ut på kvalificerade uppdrag. I dagsläget har runt 40 av våra konsulter gått igenom programmet, många av dem började direkt efter sin civilingenjörs- eller systemvetarutbildning. Nu sitter de ute på intressanta och utmanande uppdrag ute hos våra kunder. Läs mer Du kan läsa mer om vad traineeprogrammet innehåller på vår hemsida: http://www.dynabyte.se/konsultutbildning Kontakt & Ansökan För att söka programmet vill vi att du stämmer in på följande beskrivning:
  • Är färdig eller snart färdig med din examen
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Är genuint intresserad av teknik
Stämmer det in på dig? I så fall skicka oss ditt CV samt ett brev där du berättar lite mer om dig själv. Rekryteringsprocessen är redan igång så ju fortare du skickar in dem desto större chans att få vara med i nästa omgång. Ansökan skickar du till mats.oldin@dynabyte.se. Har du frågor så kontakta Mats på 0733-34 79 16.
Bild för Johan Kasperi

Johan Kasperi

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.