Nyheter & Event

11 juni 2012

Jag vill ha dig!

Hej alla medianer och alla andra som tittar in här! Ett spexår, Medias första, har tagit vid sitt slut. Vi började från ingenstans och slutade med 3 slutsålda föreställningar. Ett stort tack till alla er som kom! Att få förverkliga en dröm, att vara producent och skapa en teater utan tidigare riktlinjer, var för mig riktigt stort och utvecklande och långt mer lärorikt än några HP. Nu har vi haft våra föreställningar och det är så jäkla coolt att vi klarade oss hela vägen. Vi gjorde det! Och det är nu jag kommer till ärendet och anledningen till varför jag skriver detta. En sådan här fantastisk möjlighet måste få fortsätta! Är du den vi söker till Direqtionen för METAspexet 12/13? KLART DU ÄR. Ta chansen och var med i ett kreativt projekt med gemenskap, stor frihet att forma METAspexet, skapande, ansvarstagande och att helt enkelt inte vara like a boss, utan the boss! Maila direqtionen@metaspexet.se med intresse, frågor och/eller annat. It's your time to be amazing! METAspexets Direqtion 11/12 via Elisabeth direqtionen@metaspexet.se
Hej alla medianer och alla andra som tittar in här! Ett spexår, Medias första, har tagit vid sitt slut. Vi började från ingenstans och slutade med 3 slutsålda föreställningar. Ett stort tack till alla er som kom! Att få förverkliga en dröm, att vara producent och skapa en teater utan tidigare riktlinjer, var för mig riktigt stort och utvecklande och långt mer lärorikt än några HP. Nu har vi haft våra föreställningar och det är så jäkla coolt att vi klarade oss hela vägen. Vi gjorde det! Och det är nu jag kommer till ärendet och anledningen till varför jag skriver detta. En sådan här fantastisk möjlighet måste få fortsätta!

Är du den vi söker till

Direqtionen för METAspexet 12/13?

KLART DU ÄR.

Ta chansen och var med i ett kreativt projekt med gemenskap, stor frihet att forma METAspexet, skapande, ansvarstagande och att helt enkelt inte vara like a boss, utan the boss!

Maila direqtionen@metaspexet.se med intresse, frågor och/eller annat.

It's your time to be amazing!

METAspexets Direqtion 11/12 via Elisabeth

direqtionen@metaspexet.se

Bild för Johan Kasperi

Johan Kasperi

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.