Nyheter & Event

13 juni 2012

Citygate söker omgående en Programmerare/Systemutvecklare

Vi behöver dig Citygate söker omgående en Programmerare/Systemutvecklare till vårt kontor i centrala Stockholm. Vi är en attraktiv arbetsgivare Citygate erbjuder sina medarbetare värden som är väsentliga: utmanande arbetsuppgifter som gör skillnad skickliga och sköna kollegor att inspireras av kontor med atmosfär och supercentralt läge mitt i Stockholm city diverse förmåner som tillgång till gym och rikskuponger Vår mission Stadsporten Citygate AB bildades 1997 av ledande svenska medieföretag som ett gemensamt utvecklingsbolag för att utveckla tjänster på Internet åt våra ägare. Vi har tre huvudverksamheter: Vi utvecklar nya tjänster för ägarnas webbsajter. Till exempel Lokus.se på Nerikes allehanda http://na.lokus.se, Familj på Dalaranas tidningar http://www.dt.se/familj/familjeannonser eller företagskatalogen på Västerbottens kuriren http://foretag.vk.se/Leta-foretag Vi bygger nya verksamheter som t.ex. Morningstar.se. Vi organiserar samverkan mellan de i nätverket organiserade mediehusen. Jobbet Du kommer att arbeta med utveckling av webbtjänster som finns på över 50 lokala nyhetssajter och inte minst för annonssajten Lokus.se. Våra webbtjänster är i huvudsak uppbyggda med C#, .NET och Microsoft SQL. Din bakgrund Du har minst 1 års arbetserfarenhet av liknande tjänst. Du har ett brinnande intresse för programmering. Du behärskar och har praktisk erfarenhet av webbutveckling i .NET samt goda kunskaper i Javascript, jquery, HTML och CSS. Erfarenhet av utveckling i MVC är meriterande. Som person är du självgående och driven, men inte rädd för att be om hjälp om du kör fast, eller lyssna när andra behöver bollplank. Vi ser gärna sökande av båda könen. Tillträde omgående. Ansökan Ansökan ska innehålla CV, personlig presentation och löneanspråk. Skicka din ansökan till jobba@citygate.se med "programmerare" som rubrik. För frågor kontakta VD via niklas.jonason@citygate.se.

Vi behöver dig

Citygate söker omgående en Programmerare/Systemutvecklare till vårt kontor i centrala Stockholm.

Vi är en attraktiv arbetsgivare

Citygate erbjuder sina medarbetare värden som är väsentliga:
  • utmanande arbetsuppgifter som gör skillnad
  • skickliga och sköna kollegor att inspireras av
  • kontor med atmosfär och supercentralt läge mitt i Stockholm city
  • diverse förmåner som tillgång till gym och rikskuponger

Vår mission

Stadsporten Citygate AB bildades 1997 av ledande svenska medieföretag som ett gemensamt utvecklingsbolag för att utveckla tjänster på Internet åt våra ägare. Vi har tre huvudverksamheter:

Jobbet

Du kommer att arbeta med utveckling av webbtjänster som finns på över 50 lokala nyhetssajter och inte minst för annonssajten Lokus.se. Våra webbtjänster är i huvudsak uppbyggda med C#, .NET och Microsoft SQL.

Din bakgrund

Du har minst 1 års arbetserfarenhet av liknande tjänst. Du har ett brinnande intresse för programmering. Du behärskar och har praktisk erfarenhet av webbutveckling i .NET samt goda kunskaper i Javascript, jquery, HTML och CSS. Erfarenhet av utveckling i MVC är meriterande. Som person är du självgående och driven, men inte rädd för att be om hjälp om du kör fast, eller lyssna när andra behöver bollplank. Vi ser gärna sökande av båda könen. Tillträde omgående.

Ansökan

Ansökan ska innehålla CV, personlig presentation och löneanspråk. Skicka din ansökan till jobba@citygate.se med "programmerare" som rubrik. För frågor kontakta VD via niklas.jonason@citygate.se.
Bild för Johan Kasperi

Johan Kasperi

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.