Nyheter & Event

14 oktober 2012

Medietekniks Åre-resa 2013!

Hej alla medietekniker! Årets Årereseledare calling (Vargen och Lukas)! Det är dags för detta fantastiska spektakel än en gång! För er som inte vet vad det är...fråga de äldre så får ni veta allt spännande om detta...om de minns nått vill säga! Datumen som gäller är kvällen lördagen 12:e januari till natten mellan den 17:e-18:e januari 2013! Det som kommer ingå i årets pris är: Boende Buss till Åre Liftkort Skiweekkort som ger rabatter på klubbar, hyra av skidutrustning och liknande! Sjukt massa kul häng, TT (taco&tequilakväll för de oinsatta, dock till självkostnadspris), afterskiröj, vi kommer dra ihop en avslutningsmiddag och en massa kul bus! Vi har i två olika boenden, det ena på Mitt i Åre som är lägenheter (23 platser) och det andra är ett halvpensionat, Åre Skilodge där frukost, sänglinne och städning ingår (28 platser, vi har hela pensionatet för oss själva!!! FEZT!!!) :D Priser för Mitt i Åre: 2625 kr Priset för Åre Skilodge: 3120 kr Vi ber om ursäkt för att boendet blev uppdelat, men det var det bästa vi kunde få fram med en sen anmälan och hoppas att det går bra ändå! De som har varit med i Phöseriet i år har förtur på denna resa. Utöver Phöseriet är det först till kvarn som gäller för övriga, så anmäl dig så fort som möjligt för att vara säker på att få en plats! Vi är tyvärr ute i lite sista sekunden, så därför måste man anmäla sig på detta formulär så fort som möjligt! LÄNK TILL FORMULÄRET: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJqdV81Y3lZclNjd2VJTk4tRzJGVnc6MQ#gid=0 Anmälan är bindande och efter att ni har gjort er anmälan måste ni göra första delen av betalningen som är på 700 kr. Dessa 700 kr måste vi ha på vårt konto senast 17:e oktober! Kontot som gäller är: Clearingnummer: 83279 Kontonummer: 9142839787 Bank: Swedbank Märk med för- och efternamn så gott det går! Börja gärna prata ihop er redan nu om folk ni vill bo med så kommer ni underlätta för oss reseledare. Får vi inte ihop tillräckligt med anmälningar så kommer det tyvärr inte att bli någon Åre-resa, så se till att anmäla er nu! :)Puss och kram från Vargen och Lukas! Vid frågor, maila till johaolss@gmail.com eller lukas.haggstrom@gmail.com OBS! Anmälan är bindande!
Hej alla medietekniker! Årets Årereseledare calling (Vargen och Lukas)! Det är dags för detta fantastiska spektakel än en gång! För er som inte vet vad det är...fråga de äldre så får ni veta allt spännande om detta...om de minns nått vill säga! Datumen som gäller är kvällen lördagen 12:e januari till natten mellan den 17:e-18:e januari 2013! Det som kommer ingå i årets pris är:
  • Boende
  • Buss till Åre
  • Liftkort
  • Skiweekkort som ger rabatter på klubbar, hyra av skidutrustning och liknande!
  • Sjukt massa kul häng, TT (taco&tequilakväll för de oinsatta, dock till självkostnadspris), afterskiröj, vi kommer dra ihop en avslutningsmiddag och en massa kul bus!
Vi har i två olika boenden, det ena på Mitt i Åre som är lägenheter (23 platser) och det andra är ett halvpensionat, Åre Skilodge där frukost, sänglinne och städning ingår (28 platser, vi har hela pensionatet för oss själva!!! FEZT!!!) :D
  • Priser för Mitt i Åre: 2625 kr
  • Priset för Åre Skilodge: 3120 kr
Vi ber om ursäkt för att boendet blev uppdelat, men det var det bästa vi kunde få fram med en sen anmälan och hoppas att det går bra ändå! De som har varit med i Phöseriet i år har förtur på denna resa. Utöver Phöseriet är det först till kvarn som gäller för övriga, så anmäl dig så fort som möjligt för att vara säker på att få en plats! Vi är tyvärr ute i lite sista sekunden, så därför måste man anmäla sig på detta formulär så fort som möjligt! LÄNK TILL FORMULÄRET: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFJqdV81Y3lZclNjd2VJTk4tRzJGVnc6MQ#gid=0 Anmälan är bindande och efter att ni har gjort er anmälan måste ni göra första delen av betalningen som är på 700 kr. Dessa 700 kr måste vi ha på vårt konto senast 17:e oktober! Kontot som gäller är: Clearingnummer: 83279 Kontonummer: 9142839787 Bank: Swedbank Märk med för- och efternamn så gott det går! Börja gärna prata ihop er redan nu om folk ni vill bo med så kommer ni underlätta för oss reseledare. Får vi inte ihop tillräckligt med anmälningar så kommer det tyvärr inte att bli någon Åre-resa, så se till att anmäla er nu! :) Puss och kram från Vargen och Lukas! Vid frågor, maila till johaolss@gmail.com eller lukas.haggstrom@gmail.com OBS! Anmälan är bindande!
Bild för Johan Kasperi

Johan Kasperi

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.