Nyheter & Event

13 februari 2013

Nu har ansökningen öppnat!

Vill du vara med i Mottagningen? Nu kan du skicka in din ansökan!

Här är formuläret för att skicka in en ansökan till Phöseriet 2013. Deadline är 28 februari.

Nedan kan du läsa mer om de olika grupperna.

 

KPH

nØllans bästa vän, som visar nØllan runt på Campus och svarar på alla frågor. Man arbetar i par och ansvarar för varsin nØllegrupp. Totalt är det ca 20 stycken KPH och ledord för gruppen är engagemang och vilja, då det innebär tidiga mornar och sena kvällar.

 

ARR

Ordnas de bästa festerna under Mottagningen, och ser till att nØllan har det roligt. Ansvarar för gasquerna och fixar lunch till lunchföreläsningarna, samt ser allmänt fina ut och glittrar mest på Campus! Sök ARR om du tycker om att planera och ordna fester.

 

INPHO

Dokumenterar Mottagningen och ansvarar i princip för Mottagningens grafisk profil. Filmar, fotar, kodar hemsida, är teknikansvariga på gasquer, samt trycker t-shirts och pins. Sök Inpho om du har intresset och viljan att lära dig, inga förkunskaper krävs!

 

RSA

Mottagningens bad guys. nØllans gemensamma fiende. Spenderar i princip ingen tid med nØllan. För att vara RSA krävs det att man har god samarbetsvilja och är beredd att vara isolerad från resten av omvärlden under mottagningsveckorna. Spenderar otroligt mycket tid tillsammans.

 

LEK

Ingen Mottagning utan sångledare! Två personer som tycker om att stå i centrum. Det viktigaste är inte att kunna sjunga vackert, utan snarare att kunna sjunga starkt. Dessa två personer sångleder alla gasquer.

 

RGS/SW

Tre superhjältar, två superskurkar, som slåss om Sårzen. Syns på film och liveframträdanden. Du som söker bör vara kreativ och tycka om att underhålla, samt enligt tradition ska de som söker gå i årskurs 1. 

Bild för Cecilia Engelbert

Cecilia Engelbert

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.