Nyheter & Event

4 mars 2013

Val: NLG-Ordförande, lol och MästerCocken

Mina damer och herrar; SM3 är snart här, och även om det inte är ett av våra glada val-SM så ska tre poster fyllnadsväljas. Två av dessa är helt färska från ugnen som var SM2, så även om du inte tycker att någon av de poster som funnits innan dess passat dig bör du definitivt lyssna nu.

Posterna som ska väljas är...
http://youtu.be/NkD0MxNY_Bw?t=10s
 

 • Ljud- och ljustekniker, alias lol
  Glöm höga skratt och legendligor; Ljud- och ljustekniker är teh shizzle fo rizzle. Eller något.
  Är du en fixare? Ljud- och ljustekniker är en ny funktionärspost som tillhör Metadorerna. Vem som än innehar den efter mötet sitter på den makt och det ansvar som det är att basa över all teknik som sektionen äger. Det som definitivt ingår är att se till att lampor och högtalare i META fungerar och att våra projektorer är tillgängliga för användning. Men det behöver inte sluta där. Tycker du META behöver hottas upp med projektor, duk och 9.1-ljud, eller att alla lampor borde ha rött glas för lite mysigare stämning? Sök LOL!

 • Ordförande för NLG
  Visste du att vi har lite problem med sektionens näringslivsverksamhet? Vi kan ha nämnt det förrut. Men du vet vad de säger om att nå botten. Nej inte det, det andra - att bara kan bli bättre.
  Skämt åsido så söker vi självklart en driven person som kan ta sig an denna superviktiga post. Medietekniker måste hålla ett konstant öra till den mark som är näringslivet. Området rör sig blixtsnabbt och om vi inte håller oss på tårna blir snabbt förbisprugna. Är du en ingenjör som vill ha en relevant och modern kompetens när du tar din examen? Kan du ta eget initiativ och har du en vilja att leda ett verkligt professionellt arbete som ger dig verkliga kvalifikationer för arbetslivet? Sök Ordförande för Näringslivsgruppen!

 • MästerCocken
  Gillar du mat? Vi har en ny nämnd på sektionen som tänker hänge sig åt att förbereda näring och stoppa in den i sina ansikten. Matlaget är här för att stanna! Och de behöver en stark ledare; någon med en lång slev och stora kannor. Är det du? Är du näste Redzepi eller Blumenthal? Sök MästerCocken!

Sugen? Eller vet du någon skulle passa skitbra? Skicka en nominering eller kandidatur till val@media.kth.se!

Bild för Anton Warnhag

Anton Warnhag

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.