Nyheter & Event

5 mars 2013

Stockholm International Youth Science Seminar söker PR-ansvarig!

Är du sugen på ett meriterande uppdrag med internationell prägel och anknytning till Nobelveckan? Då är Stockholm International Youth Science Seminar något för dig!

Förbundet Unga Forskare är en ideell ungdomsorganisation med över 14 000 medlemmar som bidrar till att utveckla ungas intresse för naturvetenskap och teknik. Stockholm International Youth Science Seminar (SIYSS) är ett av våra arrangemang, ett årligt återkommande event där 25 framstående unga forskare från hela världen kommer till Stockholm under Nobelveckan i december. SIYSS är med anknytningen till Nobelveckan vida ansett som det mest prestigefyllda vetenskapsprogrammet för unga i världen.

Vi söker nu en PR-ansvarig till arrangörsgruppen för SIYSS 2013. Som PR ansvarig kommer du främst ansvara för layouten på de trycksaker vi behöver.

Arbetet sker ideellt, du får inte betalt men det kommer inte heller kosta dig någonting. I samband med SIYSS kommer du få möjlighet att besöka ett flertal mycket exklusiva event, där du bland annat får mingla med årets och tidigare nobelpristagare.

För mer information och för att söka posten, höra av dig till andrea.trager@ungaforskare.org.

Bild för Alexander Granskog

Alexander Granskog

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.