Nyheter & Event

2 september 2013

Fyllnadsval inför SM#1

Så äntligen är det dags för sektionsverksamheten att dra igång igen! Den 9 oktober är det dags för årets första sektionsmöte (SM).

För alla ni som är nya är detta förhoppningsvis något nytt och spännande. På sektionsmötet har du som sektionsmedlem (THS-medlem) chansen att påverka hur sektionen styrs. Vad bör vi satsa på för att bäst utveckla vår utbildning? Här har du chansen att påverka!

Då det gjorts en hel del ändringar gällande val av funktionärsposter inför året så kommer här lite information.

Inför SM1 kan du som sektionsmedlem (THS-medlem) kandidera till följande poster inom sektionen:

- Kassör
- Branschdagschef
- Ordförande för näringslivsgruppen

Samtliga poster har ansökningsstopp den 10 september. Kandidatur i form av ett kortare personligt brev skall ha inkommit till valberedningen senast den 10 september kl. 23:59.
Ansökningar som inkommer efter denna tidpunkt kommer inte att behandlas av valberedningen.

Efter den 10 september kommer du som kandiderat till någon av följande poster att kallas till intervju hos valberedningen för att du på bästa sätt skall kunna få en så rättvis bedömning som möjligt.

Nytt för i år är också att Valberedningen kommer att utfärda omdömen till sektionsmötet gällande de olika kandidaterna. Valberedningen kommer att meddela sektionens medlemmar hur dessa kan läsas innan SM1 om man så önskar. Kandidaten själv kommer naturligtvis att få ta del av detta omdöme senast 8 dagar innan SM1.

Bild för Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.