Nyheter & Event

17 september 2013

Vad vill Du att styrelsen ska jobba extra hårt för i år?

Vill du ha en glassmaskin i META? Större insyn i den utbildningspåverkan som görs? Fler företagssamarbeten? En annan färg på hemsidan? Regelbundna symöten med alla medlemmar i hela sektionen? Ett tydligare arbete mot rasism och sexism? En gasque för alla engagerade i sektionen?

Styrelsen kommer under de närmsta dagarna och veckorna att sitta ned för att skriva vår verksamhetsplan - det vill säga formulera det som vi vill åstadkomma under året. Självklart har vi många egna idéer - men vi vill gärna höra dina också! Som du märker i förslagen ovan kan det vara högt och lågt, stora och små förslag på hur vi borde göra för att bli en bättre sektion, som fler trivs med och vill engagera sig i.

Så fundera helt enkelt över vilka förändringar som Du skulle vilja se, så kommer vi att diskutera det på våra möten!

Mejla styrelsen@media.kth.se redan idag, vi ser fram emot dina åsikter!

Bild för Terese Skoog

Terese Skoog

Kommentarer

2013-09-18 00:35
Logga in för samma effekt.
Mårten Cederman
2013-09-17 19:58
Hej! Kom spontant på två förslag i det "låga" spektrumet: - Se till att alla Micro:sar fungerar, inge kul att höra ett *pling-maten-är-vamr*: Och så var den inte det. Alltså, ingen roulette-micro tack :) - Inför FB-kommentarer på sektionssidan, då hade jag sluppit fylla i namn och man får automatiskt med min fina nuna --> win!

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.