Nyheter & Event

28 oktober 2013

Kandidera till SM#2!

Nu är det hög tid att kandidera till de poster som väljs under SM#2. Deadline för att skicka in sin kandidatur är den 5 november (kl 23:59). Kandidaturen skickas till val@media.kth.se.

Den 3 december är det dags för SM#2, då följande poster kommer att väljas:
●Vice sektionsordförande
●Sekreterare
●Webmaster
●3 st Öfverphös varav en eko-phös
●Övfersångledare
●Qulturnämndsordförande
●Branschdagschef
●Programansvarig student
●Ljud- och ljustekniker
●MästerCocken
●Fanbärare*
●Vice fanbärare*
●NLG-ordförande (fyllnadsval)

*Observera att det ej går att kandidera till fanbärare eller vice fanbärare, det går endast att nominera andra. Om du vill nominera någon skickas denna nominering till val@media.kth.se.

Varav poster som valbereds:
●Vice sektionsordförande
●Sekreterare
●Webmaster
●3 st Öfverphös varav en eko-phös
●Övfersångledare
●Qulturnämndsordförande
●Branschdagschef
●NLG-ordförande

Vad händer om jag inte skickar in min kandidatur innan den 5 november?
Om du vill söka en post som inte valbereds går det bra att skicka in kandidaturen även efter den 5 november. Under sektionsmötet är det öppet för fri nominering så det går även att kandidera på plats. Det är dock rekommenderat att skicka in en kandidatur i god tid innan sektionsmötet så andra sektionsmedlemmar kan läsa den i lugn och ro innan mötet.

Om du däremot vill söka en post som valbereds måste du skicka in din kandidatur innan den 5 november, annars kommer du inte kunna delta i valprocessen och få en intervjutid och ett omdöme skrivet. Har du missat att kandidera i tid måste sektionsmötet besluta om att öppna upp för fri nominering, så det finns inga garantier att du kommer kunna kandidera på plats. Sök därför innan den 5 november kl 23:59!

Vi ses på SM#2 i december!

Bild för Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Kommentarer

Christian
2013-11-05 15:07
Du kan söka efter sista datum och därmed hoppa över steget med intervju och omdöme. Sektionsmötet måste dock godkänna din kandidatur eller nominering och det faktum att du inte gått igenom valprocessen. Alltså måste någon yrka på fri nominering under SM och dessutom måste SM godkänna yrkandet. Detta gör att du inte kommer att kunna lägga upp en presentationstext på hemsidan utan endast kan kandidera eller nominera på plats förutsatt att SM godkänner detta som jag skrev ovan.
2013-11-04 18:12
Om man vill söka en post som valbereds efter 5:e november, kan man inte göra det och bara inte bli intervjuad, dvs söka, lägga upp en presentationstext? Får man inte chansen att presentera sig själv innan SM om man inte bestämt innan den 5:e? Tack på förhand.

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.