Nyheter & Event

17 februari 2014

Valdokument för SM#3

Snart är det dags för SM#3 och i vanlig ordning har Valberedningen gjort ett sammanställande dokument för valärendena. Denna gång ligger valdokumentet uppe online och går att nå via detta inlägg!

Nästa vecka den 25 februari är det SM#3 och där kommer det hållas fyllnadsval för posten som Branschdagschef. Inga ordinarie val sker under detta sektionsmöte.

Valberedningen mottog inga kandidaturer under ansökningstiden och har därför inga omdömen att presentera den här gången. I valdokumentet går det däremot att läsa om valprocessen och postbeskrivningen för Branschdagschef. Så det är rekommenderat att läsa igenom dokumentet för att vara påläst inför sektionsmötet och kunna ta ställning i valet ifall det öppnas upp för fri nominering.

Vad händer när Valberedningen inte fått in några kandidaturer?
Eftersom sista ansökningsdag för att skicka in sin kandidatur inför detta SM har passerat går det inte att skicka in en kandidatur nu. Dock är det möjligt för Sektionsmötet att besluta att öppna upp för fri nominering under mötet. Det innebär att det skulle gå att nominera andra, eller själv kandidera, på plats.

Har du några frågor eller funderingar?
Har du några frågor angående valprocessen, det aktuella fyllnadsvalet för Branschdagschef eller bara funderingar om valfrågor i allmänhet är det bara att mejla Valberedningen på val@media.kth.se. Vi hörs och ses på SM#3!

Bild för Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.