Nyheter & Event

18 februari 2014

Förbättring av studiemiljön på campus

Jag (lokalansvarig) och Sanna Marklund (skyddsombud) deltog idag i ett möte med KTH och THS där det snackades en del om framtida studieplatser och liknande på campus, så jag tänkte dra en kort sammanfattning av vad som kan vara relevant för er.

Våren 2016 kommer byggprojektet "Undervisningshuset" att vara färdigt. Detta kommer att vara en helt ny byggnad på 4 plan dedikerad till att öka antalet studieplatser på campus, och kommer att ligga där det idag är en tom parkering, mellan Cirkushögskolan och det gamla konsulatet (Fysiks sektionslokal, KTH racing, osv). Huset kommer att ha många övningssalar som är direkt anslutna till individuella studieplatser, grupprum, ett café och en föreläsningssal.

Det finns planer på att renovera D- och E-huset för att bättre kunna utnyttja lediga utrymmen. Till sommaren kommer man att renovera E1, D1, D2 och D3 där man kommer att bl.a. byta tyg på stolar och fixa eluttag till varje plats.

KTH har startat upp ett projekt tillsammans med THS för att kunna ta hjälp av studenterna när man planerar kring att förbättra studiemiljön. KTH vill helt enkelt ha studenterna som bollplank för att veta vad som funkar eller inte och alla som är intresserade av hjälpa till är varmt välkomna. Det kommer snart ut information för hur man kan vara med.

KTH hälsar även att alla som är nyfikna över vad för byggprojekt som sker på campus är välkomna att komma och titta på modellen som finns utställd i rektorhuset på Brynellvägen 8.

Bild för Adam Nyberg

Adam Nyberg

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.