Nyheter & Event

7 april 2014

Funktionär: Vill du ha en annan budget till nästa verksamhetsår?

Det gäller egentligen inte bara funktionärer, utan alla sektionsmedlemmar. På SM#4 fastställs budgeten för sektionens nästa verksamhetsår, vilket betyder att tiden för att påverka Kassören är NU! Sista datum är 13:e maj.

Ett par tusenlappar för att ta in gästföreläsare? För att göra studiebesök? Kanske ett par tavlor till META, ett Playstation 4, eller fler mikrovågsugnar? Eller bara lite mer fikapengar...?

Om du vill att sektionen ska lägga pengar på något speciellt nästa år, eller om du märkt att det finns för lite (eller kanske för mycket) pengar avsatt till någon del så sitter jag just nu och tar fram budgeten. Den styr vad pengarna går till och ska komma in från nästa år. Det är därför ett av de mest mest direkta sätten genom vilket man som sektionsmedlem kan påverka sektionens arbete.

Det finns egentligen inga planer som är för stora, utan bara kontakta mig med era förslag på kassor@media.kth.se (eller bara gå fram till mig och snacka någon gång). Ni behöver inte veta exakt hur mycket det skulle kosta att göra något eller hur det ska skötas, utan vi kan komma fram till allt tillsammans. Kom bara ihåg att det blir lättare ju tidigare ni snackar med mig!

Bild för Anton Warnhag

Anton Warnhag

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.