Nyheter & Event

10 april 2014

Kandidera till SM#4!

Nu börjar det närma sig sektionens stora vårmöte, SM#4, och i och med det har det nu blivit dags att kandidera till de poster som kommer att väljas! Ansökningsperioden för de poster som valbereds ligger mellan 8-16 april och kandidatur skickas till val@media.kth.se.

Följande är en lista över alla poster som kommer väljas vid SM#4.

Poster som valbereds
Ordförande
Kassör
Styrelseledamöter
Klubbmästare
Vice Klubbmästare
Kommunikatör
Närlingslivsansvarig
Studienämndsordförande
Idrottsnämndsordförande
Fotogruppsansvarig
Sektionslokalsansvarig
Internationell sekreterare

Postbeskrivningar för de poster som valbereds finns att läsa här:
https://drive.google.com/folderview?id=0B8qZtEpeK8scNTYwNTdkaVRWclk&usp=...

Poster som inte valbereds
2 Revisorer
Spexmästare
Jämställdhets- och mångfaldsombud
Studerandeskyddsombud
Sektionswaldner
Sammankallande Valberedare
3-7 Valberedare
Nominering av representant till THS valnämnd
Medielabbets ordförande

Hur och när ska jag kandidera?
För att kandidera till någon av posterna skickar du in din kandidatur till Valberedningens mail: val@media.kth.se. Om du söker en av de posterna som valbereds så måste du skicka in din ansökan senast den 16 april för att du ska komma med i valberedningsprocessen. Vill du kanidera till någon av de poster som inte valbereds kan du skicka in din ansökan ända fram tills SM#4. Det går även att kandidera på plats till de posterna.

Vad innebär valberedningsprocessen?
Om du söker någon av de poster som valbereds kommer du gå igenom en valberedningsprocess där du blir intervjuad av valberedningen samt får ett omdöme utfärdat baserat på intervjun. Detta omdöme kommer återfinnas i valdokumentet som sammanställs några dagar innan sektionsmötet. Innan valdokumentet sammanställs kommer du kunna att dra dig ur valberedningsprocessen och då kommer inte heller dit omdöme tas med i dokumentet. (Självklart är det möjligt att dra dig ur processen i vilket skede som helst - även efter valdokumentet har sammanställts. Dock så kommer vi inte kunna ta bort omdömen efter att valdokumentet gjorts klart.) Mer information kommer vid ansökan

Nomineringar
Känner du någon som du vet skulle passa bra på någon post så tar vi självklart även emot nomineringar via val@media.kth.se. Vill du nominera någon till en post som valbereds behöver vi få in nomineringen innan 16 april. Vill du skicka in en nominering gällande en post som inte valbereds är det fritt fram ända tills SM#4!

Vi ses på SM#4!

Bild för Ulrika Andersson

Ulrika Andersson

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.