Nyheter & Event

11 april 2014

Senaste nytt i sektionslokalsrokaden!

Under en längre tid har det pågått en utredning kring alla sektioners sektionslokaler. Nu finns ett förslag till beslut! Läs vidare nedan.

Nu finns alltså ett förslag till beslut på vilka som ska få vilka lokaler i den rokad som kommer att göras. Detta förslag togs fram av Ordföranderådet (alla sektioners ordföranden) tillsammans med Sektionslokalsrådet (alla sektioners sektionslokalsansvariga), men alla sektionsmedlemmar var välkomna att delta på mötet.

Just nu är detta förslag ute på remiss till alla sektioner, vilket också är anledningen till att vi skriver detta inlägg. Att det är ute på remiss betyder att vi vill samla in åsikter om förslaget. 

Förslaget som det ligger innebär bland annat följande: Maskin flyttar in i KTH Post, Fysik flyttar till maskins nuvarande lokal, Indek flyttar till Fysiks nuvarande lokal, Studenterna från Haninge och Arkiktekt flyttar in i Indeks nuvarande lokal och OPEN flyttar in med Bergs. 

För att granska förslaget i dess helhet - vänligen öppna den bifogade pdf:en! 

Senast den 8 maj vill vi ha in kommentarer på remissen per mail: ordf@media.kth.se eller sektionslokal@media.kth.se. Som ni kan se påverkas inte META av denna rokad. 

/Terese Skoog (ordförade) & Adam Nyberg (sektionslokalsansvarig)

Bild för Terese Skoog

Terese Skoog

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.