Nyheter & Event

6 november 2014

Din röst!

Om du trodde riksdagsvalet var något speciellt så hade du fel, detta är årets vitsigaste val!

Val av META-skylt! Vad ska pryda våran lokal i kommande år? Vad ska välkomna sektionsmedlemmen när de är på väg till META, visa vägen för den villsne budkillen och vara något som vi kan hänga ljusslingor i? Skylten. The one and only. Typ.

Vi har skapat en dropbox-map med alla alternativ. På varje bild finns det ett nummer i röd färg; det är inte en del av bilden utan är för att förtydliga vilken skylt det är vi menar. Använd de siffrorna.

Du får välja ett första- och ett andrahands-val. Så hitta två designs som du gillar! (Du behöver inte rösta på 2)

OBS: slutresultatet kan skilja sig från de alternativ som finns nu. Det kan komma ändringar för att anpassa designen så att det går att göra en skylt. Ha det i åtanke. Vi vill också att det ska vara anonymt vilka som gjort vilken skylt, för att på så sätt se till att det är rätt skylt som väljs. Försök gärna att hålla det.

För att rösta, fyll i detta formulär.

Sista dagen att rösta är midnatt den 20/11! 

Vi ber om eran mail när ni röstar, men det är bara för att se till att samma person inte röstar mer än en gång. Endast Lokalchef Angelina och Sektionslokalsansvarige Viktor kommer kunna se rösterna och vi kommer inte att använda mailen till något. Tack!

Bild för Ceder

Ceder

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.