Nyheter & Event

6 december 2014

Vinn biljetter till Nobel NightCap den 10 december!

Tillsammans med Zalando har vi möjligheten att tävla ut två stycken biljetter till det exklusiva eventet Nobel NightCap som är den inofficiella efterfesten till Nobelfesten!

För att tävla ska du välja ut två produkter som du skulle vilja ha på dig under Nobel NightCap som du kan hitta i Zalandos balguide (www.zalando.se/balguide/), samt motivera kort varför just du ska vinna. Tävlingen pågår fram till måndag, 8/12-2014 kl. 15.00. Skicka ditt bidrag till ledamot-lnk@medieteknik.com och döp mailet till "NNCbidrag - namn" och bifoga namn, personnummer och kontaktuppgifter. Lycka till!

Zalando är ett ungt och dynamiskt bolag som snabbt har vuxit sig till att bli Europas största onlinebutik inom mode. Zalando erbjuder inte bara ett brett utbud av produkter och varumärken, det finns även mycket inspiration såväl som guider att hämta, allt för att skapa en unik shoppingupplevelse. Exempelvis vet vi alla att det kan vara svårt att hitta en perfekt outfit till ett formellt event som exempelvis Nobel NightCap. Därför har Zalando skapat en balguide som ger dig inspiration om hur du klär dig inför ett högtidligare event. Förutom att du kan finna någonting att ha på dig ger guiden dig bland annat tips på hur du kan klä dig inför olika tillfällen, vett och etikett samt innehåller en genomgående slips-guide för herrarna, vet du tillexempel skillnaden på hur man knyter en Windsor och en Four-in-hand?

Bild för Alexander Arozin

Alexander Arozin

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.