Nyheter & Event

27 januari 2015

Kandidera till poster på sektionen senast 2/2

Det är nu öppet att kandidera för poster på Sektionen för Medieteknik. Det är enkelt att kandidera till en post på sektionen och all info kommer finnas nedan. Det är öppet att kandidera till de poster som skall valberedas fram till måndagen den 2/2-2015, skicka in din kandidatur senast 23.59.

Från och med idag kan du som önskar söka en post på sektionen kandidera genom att skicka in en kandidatur på mellan 300 och 600 ord. I kandidaturen ser vi i Valberedningen gärna att följande finns med:
Ditt namn och vilken post du söker.
Varför du intresserar dig för posten i fråga.
Vad som gör att just du kommer vara en bra kandidat för posten.
Kontaktinformation till dig, telefon och mail.
Observera att du måste vara medlem i Sektionen för Medieteknik för att få söka en post på sektionen.

Att bli valberedd

Så vad innebär det att bli valberedd av valberedningen? Eftersom vi på Medieteknik gillar att göra saker grafiskt så har valberedningen gjort en grafisk överblick på processen. http://bit.ly/1Cdh6Q3
Alla poster på sektionen valbereds inte vilket gör att det egentligen finns två olika sätt för att kandidera till sektionen. Om du önskar söka en post som valbereds (se listan på dessa nedan) så förväntas du skicka in en kandidatur till valberedningen senast måndagen den 2/2-2015 kl.23.59. Om du inte skulle göra detta så kommer du inte att kunna ta del av valberedningsprocessen. Om du som kandidat inte blivit valberedd så måste Sektionsmötet godkänna din kandidatur på plats under Sektionsmötet. Detta görs genom att åberopa "att öppna för fri nominering".
Om du har frågor om detta kontakta valberedningen antingen via mail val@medieteknik.com eller via vår facebooksida https://www.facebook.com/valmedieteknik

Poster som valbereds

Fyllnadsval*
Val av Qulturnämndsordförande
Val av Branschdagschef
Val av Studienämndsordförande

*Ett fyllnadsval innebär att posten inte valdes på det sektionsmöte som var planerat. Posten kan ha blivit tom för att tidigare person inte satt sin mandatperiod eller för att ingen person valdes på gällande sektionsmöte.

Bild för Christian Virtala

Christian Virtala

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.