Nyheter & Event

27 januari 2015

Styrelsen informerar: Verksamhetsplanen och inför SM#3

Vad diskuteras egentligen på ett styrelsemöte? Under styrelsemöten 27/1 så diskuterades verksamhetsplan och vad som kommer tas upp på SM#3.

Efter dagens möte så skickades kallelsen till SM#3 ut, i den stod det bland annat att att vi kommer att fyllnadsvälja tre poster under SM#3. Projektledare för Branschdagen och Qulturnämndsordförande för att dessa inte tillsattes under ordinarie SM samt Studienämndsordförande. Styrelsen beslutade nämligen idag att entlediga SNO för att istället interimsvälja sittande Jämställdhets- och mångfaldsombud till tillförordnad SNO. JÄMO kommer alltså att sitta på båda posterna fram SM#3, detta för att JÄMO redan har åtagit sig de uppgifter som i vanliga fall tillhör posten som Studienämndsordförande och därför självklart förtjänar erkännande för det.

Vi i styrelsen vet att det finns många kompetenta och drivna medietekniker som skulle göra en fantastisk insats som Projektledare för Branschdagen. Att vi har en Branschdag är otroligt viktigt både för oss studenter och för att företagen ska veta att vad vi gör här på Medieteknik. Om du har en vän som är bra på att driva projekt och engagera andra, peppa hen att söka till Projektledare för Branschdagen!

Slutligen så diskuterades även verksamhetsplanen. Vi gick igenom status och ansvar alla punkter samt fördelade ut delar av ansvaret på funktionärer utanför styrelsen. Mer information om verksamhetsplanen och dess status kommer att återfinnas i protokollet. Vi kommer även att gå igenom verksamhetsplanen på nästa funktionärsråd!

Bild för Emma Klint

Emma Klint

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.