Nyheter & Event

11 februari 2015

Styrelsen informerar: SM#4 på en lördag och #livetpåmedia

Under styrelsemötet den 10/2 diskuterade vi främst för- och nackdelar med att ha verksamhetsårets sista sektionsmöte på en lördag, marknadsföring för utbildningen samt beslutade om attesträtt för en funktionär.

Styrelsen var överens om att det är bättre att hålla SM#4 under en lördag snarare än två vardagar för att närvaron blir bättre samt att hela eventet blir roligare och mer sammanhållet. Vi kommer ändå hålla det effektivt och intressant under hela dagen genom åtgärder som att endast kandidater till poster får ändra ordningen i föredragningslistan, och det innan mötet om de har en rimlig anledning. SM#4 kommer därför att äga rum lördagen den 23 maj.

Därtill så diskuterades det även rekrytering och marknadsföring. Arbetet med att bygga upp en databas av projekt som utförs på sektionen och inom utbildningen kommer att påbörjas av CSC. Robin och jag(Emma) kommer även att hålla i ett seminarium på KTH:s öppet hus där vi ska prata om sektionslivet på media. Har ni idéer och tips på vad vi borde ta upp så hör gärna av er till någon av oss! Sedan behövs det också studenter som kan visa gymnasieelever runt på KTH, genom "Student för en dag". Anmäl er så snart som möjligt! Som ersättning får en lunch och biobiljetter.

Sedan beslutade vi också att ge Björn Lundkvist, ekonomiskt ansvarig för mottagningen, attesträtt. Det innebär helt enkelt att han har tillgång till sektionens konton och har rätten att ta beslut som påverkar sektionens ekonomi.

Bild för Emma Klint

Emma Klint

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.