Nyheter & Event

7 maj 2015

Styrelsen informerar: Verksamhetsplan, Mat-SM och tillgänglighet

Under dagens styrelsemöte så diskuterades bland annat tillgänglighet och SM#4 men framförallt verksamhetsplanen.

SM#4 närmar sig och i skrivande stund är det bara 16 dagar kvar till det som undertecknad har tagit sig friheten att inofficiellt döpa till Mat-SM! Det är nämligen så att vi inte har använt oss av hela summan för mat som budgeten tillåter under tidigare SM och därför har matlaget utlovat att plocka fram grillen och bjuda på något alldeles extra. Därtill så kommer THS Valnämnd att bjuda på fika under SM eftersom att sektionen gjorde en enastående prestation och vann Runner-up tävlingen i KF-valet i och med en ökning från 10,10% till 25,68% i valdeltagande. En applåd! Under mötet så diskuterade styrelsen tillgänglighet för sektionsmöten. Jag ville därför uppmana till att om det finns någon som inte kan närvara på mötet på grund av exempelvis luftburna allergier eller funktionsnedsättning att höra av sig till styrelsen på styrelsen@medieteknik.com så vi kan göra de förbättringar som behövs. Information om detta kommer även att skickas med möteshandlingarna.

Därtill så diskuterades även verksamhetsplanen inför kommande verksamhetsår. Det har kommit in över 80 förslag från funktionärerna om alltifrån nya punkter till formuleringsförändringar. Det tar (som sig bör) lång tid att gå igenom alla punkter och ta fram en verksamhetsplan, därför kommer arbetet med den fortsätta på nästa styrelsemöte.

Till sist, Studienämnden är på jakt efter någon som vill hjälpa dem med layout till deras broschyr om hur CSC och THS organisationer ser ut och fungerar. Är du intresserad av att hjälpa till? Skicka då iväg ett mail till ledamot-lu@medieteknik.com

Bild för Emma Klint

Emma Klint

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.