Nyheter & Event

14 september 2015

Kallelse SM#1

Det är nu äntligen dags för verksamhetsårets första sektionsmöte som kommer att äga rum den 6e oktober kl 17.15 i sal B3.

Styrelsen vill ta tillfället i akt och välkomna alla nya studenter till sektionen. Sektionsmötet är ett forum för sektionens samtliga medlemmar att diskutera och göra sin röst hörd. Vi i styrelsen hoppas verkligen att så många som möjligt av ettan och alla andra medlemmar tar chansen att påverka sektionen och därför deltar under SM.

Då posten som sektionens Kommunikatör är vakant så kommer det vara möjligt för SM att fyllnadsvälja en medlem till posten. Eftersom det är fyllnadsval så innebär det att kandidater ej kommer gå genom valberedningsprocessen, att kandidera på plats är alltså det som gäller.

Motioner och övriga handlingar ska mailas till styrelsen på styrelsen@medieteknik.com senast den 29 september. För att ställa upp i ett val eller för att få rösta måste du vara betalande sektionsmedlem, därför där det viktigt att du tar med dig THS-legitimation till SM.

Fullständiga handlingar inför SM#1 kommer att dyka upp via mail senast den 1 oktober. För den senaste informationen om vad som händer på vår sektion rekommenderas att kolla in medieteknik.com som uppdateras regelbundet!

Bild för Emma Klint

Emma Klint

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.