Nyheter & Event

29 oktober 2015

Kallelse SM#2

Det är snart dags för verksamhetsårets andra sektionsmöte som kommer att äga rum den 1/12 klockan 17:15 i sal B2.

Under mötet kommer vi att ha val till flertalet av sektionens funktionärsposter. Som funktionär får du ännu fler möjligheter till att påverka sektionen samtidigt som du lär känna nya människor. Information om vilka poster som är öppna för val samt om hur valprocessen går till finns att hitta på vår hemsida. Om du är nyfiken på någon specifik post, tveka inte att höra av dig till styrelsen, valberedningen eller kanske framförallt personen som sitter på posten i dagsläget. Alla kontaktuppgifter går att hitta på hemsidan och sista dagen att skicka in sin kandidatur är 3/11.

Motioner och övriga handlingar ska mailas till styrelsen på styrelsen@medieteknik.com senast den 24/11. För att ställa upp i ett val eller för att få rösta måste du vara betalande sektionsmedlem, därför är det viktigt att du tar med dig THS-legitimation till SM.

Fullständiga handlingar inför SM#2 kommer att dyka upp via mail senast den 26/11. För den senaste informationen om vad som händer på vår sektion rekommenderas att kolla in medieteknik.com som uppdateras regelbundet!

Vi ses på SM#2!

Bild för Emma Klint

Emma Klint

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.