Nyheter & Event

1 mars 2016

Styrelsen informerar: Workshops, fotografering och sektionsmöte

Under februari har styrelsen fortsatt arbetet som påbörjades i januari med att uppdatera sektionens styrdokument. De nya medlemmarna har även fått ta del av sitt och årets första sektionsmöte samt sektionens dag.

Februari har gått ner i historien som en hård månad för styrelsen, med många och långa workshops för att förtydliga sektionens reglemente och stadgar. Vissa av propositionerna hann vi få med redan till SM#3, men trots att det största arbetet är klart så finns det lite kvar att göra innan resterande ändringar är klara, vilket blir inför SM#4.

Utöver detta så har den nya styrelsen haft sitt första sektionsmöte i SM#3, vilket mycket väl (men inte garanterat) kan ha varit det kortaste sektionsmötet hittills. Under mötet lyckades vi tillsätta två nya poster, och vi passar därmed på att välkomna Diba Vosta, MästerCocken, samt Frida Eklund, Webmaster, som nya funktionärer inom sektionen.

Vi hade också en dag med fotografering, där alla funktionärer som ville fick ett nytt porträttfoto taget av Linnea Holm, och vi är otroligt stolta över att sitta som styrelse i en så pass stilig sektion. Svårslaget minst sagt.

Sist men inte minst så gick sektionens dag av stapeln under början på månaden, och efter en lyckad lunch med mosbricka så visade sig under sektionsmötet att Louise Gröndahl var den lyckliga vinnaren av styrelsens tävling, och lämnade mötet lycklig som aldrig förr och två gratis luncher rikare. Underbart!

Mars blir en lite lugnare månad, där vi fokuserar på tentor och studielivet i allmänhet, utöver våra återkommande styrelsemöten som håller rum varannan vecka. Har ni frågor om styrelsen eller sektionen, eller bara vill säga hur mycket ni uppskattar våra månatliga nyhetsbrev, då vet ni vem ni ska vända er till.

Väl mött!

Bild för Patric Hjorth

Patric Hjorth

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.