Nyheter & Event

1 december 2016

Sök till Kommunikationsnämnden!

Om du har ett intresse för design så är Kommunikationsnämnden för dig! I år struktureras nämnden om och vi söker istället dig som vill bli ansvarig för ett område.

Älskar du Photoshop eller Illustrator?
Eller är du bara sjukt nyfiken på hur man gör grafiska saker?
Låter det kul att pilla med Instagram eller Youtube?
Vill du lära dig hur man beställer märken och stickers?
Eller vill du framför allt vara med och anordna workshops i olika verktyg?
Sök Kommunikationsnämnden! Mer information om vad du kan söka finns nedan.

Dessa poster söker vi:

- Photoshop/Illustrator-ansvarig (1 person)

Gillar du grafik och design? Sitter du ofta med ps/il eller önskar du att du gjorde det? Övning ger färdighet, vi söker dig som vill designa och känner att de vill lära sig mer av ps och il.
- Instagram-ansvarig (1 person)

Känner du dig kung på Instagram? Du gillar att editera bilder och vet var du har ditt Instagram? Du kommer som Instagramansvarig få utveckla sektionens Instagram-konto men om du vill även skapa ett eget för Kommunikationsnämnden.

- Youtube-ansvarig (2 personer)

Brinner du för Youtube? Kanske kollar haikus eller tutorials alldeles för mycket? Gud vad bra! För du kommer tillsammans med en annan person att få mecka en hel del med sektionens Youtube-konto. Tanken är att vi ska samla in alla filmgyckel som görs under ett och samma konto. Hur kul?!

- PR/Vice (1 person)
Denna post kommer vara min högra hand och kommer hjälpa mig att vara ansiktet utåt. Du kommer bl.a. hjälpa mig anordna events, workshops och interna events samt assistera mig.

- Slackansvarig (1 person)

Förstår du varför Slack är x100 gånger bättre än Messenger? Lever du för de mest random gif-sen man får av giphy? Är Slack det bästa som hänt dig i ditt liv?! Om du känner så eller allmänt gillar Slack så söker jag dig som kommer hjälpa mig att strukturera fram en Slack för funktionärerna samt tillsammans med mig hålla i workshops för detta. Det är ett plus om du har koll på huvudfunktionerna och inställningarna i Slack men det viktigaste är ditt intresse.

- Merchansvarig (1 person)

På den här posten kommer du att få beställa märken och stickers för Kommunikationsnämnden. Om du aldrig har beställt märken/stickers förut spelar mindre roll, det viktigaste är att du är nyfiken på att lära dig hur man gör. Du kommer få designa och beställa dessa samt eventuellt även beställa sektionshoodies.

- Projektansvarig (2+ personer)

Om du inte känner dig träffad av någon av de övre posterna eller känner att du inte kan bestämma dig? Isf kan du söka en post där du kan göra lite allt möjligt, allt från att hjälpa de andra i deras projekt eller hitta på egna. Om nämnden skulle få ett uppdrag att genomföra är det också du som har hand om det. Vi söker 2 personer eller flera för denna post.

- Har du en egen idé om vad just du skulle passa som så är vi öppna för förslag. Alla idéer välkomnas :)

Bild för Hedvig

Hedvig

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.