Nyheter & Event

13 april 2017

Dansktalande sökes för extrajobb på framgångsrik startup

NCC:s vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vi utvecklar, bygger och säljer framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; ärlighet, tillit, respekt och framåtanda.

Vill du vara med i ett dynamiskt team och driva en digital startup med fokus på hållbarhet? Har du ett stort intresse för affärsutveckling och vill vara med och ta vår produkt till den danska marknaden? Då söker vi dig som är driven och vill bidra till vårt team, samtidigt som du bygger ditt CV med ett attraktivt uppdrag.
NCC:s vision är att förnya byggbranschen och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. En del i detta är vår startup Loop Rocks med syfte att optimera masshantering i samband med byggprojekt. Med Loop Rocks app kopplas samtliga aktörer inom masshantering samman i ett öppet nätverk som möjliggör återanvändning av material i en cirkulär ekonomi. Appen lanserades i juni 2016 och har i dagsläget över 2 500 användare med en geografisk spridning över hela Sverige och där nästa steg är lansering i Danmark. Lösningen har mottagits mycket väl och mottagit flertalet tunga priser och utmärkelser.

Utvecklingsarbetet sker i snabba sprintar vilket innebär att nya uppgifter uppkommer löpande och vi behöver nu stärka vårt team med ytterligare en person. Vi söker dig som har ett stort intresse för digital affärsutveckling och startup-verksamhet. Du är utåtriktad, prestigelös och har stor förmåga att driva egna initiativ.

Dina arbetsuppgifter kommer vara centrerade kring:
• att ansvara för support och kontakt med danska användare
• att genomföra marknadsundersökningar
• att stödja i produktutvecklingsarbetet

Start: Omgående, ansökningar granskas löpande och tjänsten tillsätts så snart som möjligt
Omfattning: Varierande efter överenskommelse
Lön: Timlön
Plats: Stockholm, kontorsplats erbjuds i centrala Stockholm men vi tillämpar stor flexibilitet och merparten av arbetet kan utföras på distans utifrån eget schema.

Krav: för anställning krävs att du kan tala och läsa danska flytande samt kommunicera väl på svenska.

För mer information, besök oss på www.looprocks.se eller kontakta Jonas Stridh på jonas@looprocks.se
Länk till annons: https://www.ncc.se/jobba-pa-ncc/lediga-jobb/jobbsida/11160/extrajobb-på-framgångsrik-startup--loop-rocks/

Moa Winberg

Näringslivsansvarig

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.