Nyheter & Event

25 september 2017

KOMMUNIKATIONSNÄMNDEN

Kommunikationsnämnden söker nya medlemmar! Vi gillar medier, design, PR, merch, mysiga kvällsmöten med torsdagspub som avslutning och gammal hederlig kreativitet! Du också? Dags att joina! Ansök senast 1/10

I år kommer KomN sträva mot att få ett genomslag i sektionen där vi syns och verkar för en sammanhållen sektion. Vi kommer också jobba för att anordna någon typ av event för sektionens medlemmar, kanske en workshop?
Är du redan råtaggad eller har du andra idéer på vad vi kan göra? Ansök!
Är du varken taggad eller har idéer? Ansök ändå!

Det skadar aldrig att ansöka till en nämnd, dörrar öppnar sig oftast på de mest oväntade ställena. Om du känner dig osäker på om du har vad som krävs eller om detta verkligen är något för dig; släpp de tankarna! Vi är alla glada och mysiga människor som inte har några stora krav utan gillar att planera och klara av saker tillsammans. Be prepared för klyscha: Allt är möjligt och du kommer aldrig ångra att du gått med i en nämnd, det blir kul!

Vi har fyra olika poster som du kan söka till, info om dessa finns i länken nedan. Värt att nämna är också att vi kommer ha möte var tredje torsdag med mindre gruppmöten då och då när det behövs. Vi kommer såklart även åka på någon rolig teambuilding!

Hoppas på att se just dig på vårt första möte!
// Veronica, Kommunikatör

Bild för Vanilla High

Vanilla High

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.