Nyheter & Event

5 februari 2018

Ansökan Mottagningen 2018

Hej allihop! Nu är ansökan till Mottagningen 2018 äntligen öppen och vi hoppas såklart att just du söker! Ansökan är öppen till den 23e februari kl 23.59.

Phöseriet: http://bit.ly/mtgn18

VRAQUE + VRAQUE-samordnare: http://bit.ly/vraque18
(anmälan till VRAQUE stänger inte men ansökan till samordnare stänger samtidigt som den vanliga ansökan)

Regisseur: http://bit.ly/regisseur18
 

Beskrivning av Mottagningsgrupperna

 
ARR
ARR är där alla festligheter sker. ARR arrangerar allt gasquerelaterat. Uppgifterna innefattar inköp, dekor, planering, matlagning med mera. Men ARR arbetar inte under alla gasquer utan vi får även vara med och gasqua. ARR fixar även nØllepubrundan med data.

INPHO
INPHO ansvarar för dokumentationen under Mottagningen. Uppgifter innefattar bland annat underhåll av Mottagningens hemsida, fotografering, jobba teknik under gasquer, sköta Mottagningens tidning Bländaren och trycksaker såsom pins, märken mm.

KPH
KPH håller ständigt koll på nØllan och ser till att alltid finnas där för dem. Uppgifterna innefattar bland annat att ta hand om en nØllegrupp, hänga med nØllan och se till att de tilldelas den info de ska ha. KPH börjar sina dagar med att på morgonen välkomna nØllan vid tunnelbanan och tar därefter hand om nØllan under resten av dagen.

RSA
RSA genomför under Mottagningen ett skådespel där de betraktas som nØllans gemensamma fiende. RSA är en grupp som tillsammans skapar underhållning med en perfekt balans av glädje och mörker. RSA har hand om utdelning av nØlleuppdragen.

LEK
LEK är sångledare under Mottagningens gasquer. LEK är en energiduo som kan liva upp stämningen men även hålla ordning och koordinera gasquerna. LEK planerar när anmälda gyckel ska presenteras och gör gasquernas introfilmer.

VRAQUE-samordnare
VRAQUE är våra äldsta, de visa, och behöver ha 2 st som håller koll på dem. Att vara samordnare innebär att man ska se till så att de VRAQUE som vill vara med vet var, när och hur. De fixar teambuildings till VRAQUE och fixar folk som är med på rundvandringen, Phångarna på Phortet, Bosse samt nØg-sittningen. VRAQUE-samordnare är kontakten mellan VRAQUE och ÖPH.

 

Tagga Mottagningen!

Dokument: 

Sofia Blomgren

Öfverphös

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.