Nyheter & Event

2 januari 2019

Ansökan till Electus 2019

Sök eller nominera till Electus – projektgruppen för Mottagningen 2019!

Ansökan för Electus 2019 är öppen! Vill du vara med och skapa förutsättningarna för att de nyantagna studenterna till hösten ska få den bästa möjliga start på sina studier? Vill du utveckla din ledarskapsförmåga och leda en av grupperna som utgör Phöseriet? Då ska du söka Electus!

Ifall du känner någon som skulla passa bra i Electus går det också bra att nominera. Ansökan är öppen till den 11 januari 23:59 och nominering stänger den 4 januari 23:59.

Sök: http://bit.ly/electus19 (stänger 11 januari)
Nominera: http://bit.ly/nomineraelectus19 (stänger 4 januari)

Om Electus

Förutom ÖPH består Electus av två gruppledare för ARR, två för INPHO, två för KPH, och en för RSA. Som gruppledare planerar, leder, och fördelar du arbetet i gruppen du ansvarar för. Du är lyhörd, tydlig i din kommunikation, och ser till att alla i din grupp känner sig sedda, mår bra, och ger dem möjlighet att ta eget ansvar och utvecklas tillsammans!

Electus arbetar tätt tillsammans från och med slutet av januari och tillsammans rekryterar vi Phöseriet. Mycket av tiden därefter kommer läggas på planering inför Mottagningen men också på att skapa en sammanhållning, både i grupperna för sig, men även i Phöseriet som helhet. Electus träffas regelbundet och tar gemensamt fram de verktyg som behövs för att motivera Phöseriet att skapa Mottagningen 2019.

ARR-ledare

Vi söker två ARR-ledare. Utöver dina generella uppgifter som del av Electus kommer du som ARR-ledare vara ansvarig för Mottagningens gasquer och festligheter. Uppgifterna för dig som ledare innefattar bland annat att leda gruppens planering kring gasquernas utformning och hur de ska genomföras. Du ansvarar även för fördelningen av arbetsuppgifter inom gruppen som varierar i allt från inköp till att koka ris.

INPHO-ledare

Vi söker två INPHO-ledare. Utöver dina generella uppgifter som del av Electus kommer du som INPHO-ledare vara ansvarig för dokumentationen under Mottagningen. Uppgifter innefattar bland annat att planera fotografering samt att strukturera skapandet av hemsidan och Bländaren. Som INPHO-ledare ansvarar du även för att diverse trycksaker beställs.

KPH-ledare

Vi söker två KPH-ledare. Utöver dina generella uppgifter som del av Electus kommer du som KPH-ledare vara ansvarig för att ständigt hålla koll på nØllan och se till att alltid finnas där för dem. Som KPH-ledare har du övergripande ansvar över nØllan och nØllegrupperna. Uppgifterna innefattar bland annat att se till att nØllan tilldelas den info de ska ha samt se till att det alltid finns tillgängliga KPH i närheten av nØllan.

RSA-ledare

Vi söker en gruppledare för RSA. Utöver dina generella uppgifter som del av Electus kommer du som RSA-ledare vara ansvarig för att planera och disponera tiden ni i RSA behöver för att genomföra alla framträdanden och förarbetet inför dessa. Du skapar även förutsättningar för att gruppen ska bli tätt sammansvetsad och kunna utföra det skådespeleri som det innebär att vara RSA!

Bild för Jesper Lundqvist

Jesper Lundqvist

Ordförande
Öfverphös

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.