Nyheter & Event

15 juli 2019

Ny på medieteknik?

Är du en av dem som precis tackat ja till att börja på medietekniksprogrammet? Då vill vi hälsa dig varmt välkommen till KTH och till Mottagningen!

Först och främst, vad roligt att du ska börja läsa Medieteknik på KTH. Vi på Sektionen för Medieteknik vill välkomna dig till programmet på bästa sätt och det gör vi med Mottagningen. Mottagningen anordnas av äldre studenter på sektionen tillsammans med Tekniska Högskolans Studentkår (THS) och finns för att du ska få en så bra start på dina högskolestudier som möjligt. Mottagningen ger dig en möjlighet att lära känna både dina klasskamrater och äldre studenter, samt lära dig en massa om både sektionen och skolan, under en mängd roliga aktiviteter.

Alla mottagningsaktiviteter är helt frivilliga men se till att du inte missar uppropet den 12e augusti för det är då allt börjar. Om du inte har möjlighet att vara med under uppropet och vill ansluta senare, eller om du har några frågor, kan du höra av dig till oss på oph@medieteknik.com så hjälper vi dig.

Du kan också hålla utkik på Mottagningens egna hemsida mtgn.nu som vi kommer hålla uppdaterad med all den information som du kan behöva under din studiestart.

Ha en fortsatt trevlig sommar, vi ser fram emot att träffa dig!

Hälsningar,
Lovisa, Adde, och Joppe
Mottagningsansvariga

Bild för Lovisa

Lovisa

Revisor

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.