Nyheter & Event

13 november 2020

Coronaläget just nu

Hej sektionen! Vi i Styrelsen vill påminna om de rådande skärpta rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten samt KTH. Håll dessa i åtanke så att ni inte åker in till campus i onödan och kom ihåg att hålla avstånd till de ni träffar.

I Stockholms län gäller det att:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.
  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.
  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

I META finns även lappar uppsatta med riktlinjer om hur vi minskar smittspridningen, dessa riktlinjer inkluderar att inte möblera om under studietid.

Vi håller kontakten med sektionens funktionärer vad som gäller kring verksamheten, men i övrigt gäller det att alla som vistas på skolan samt i META tar eget ansvar för att följa de riktlinjer satta av FHM och KTH.

Bild för Webmaster

Webmaster

Kommentera

Genom att skicka detta formulär, accepterar du Molloms sekretesspolicy.