Sektionen

Caroline Arkenson

Tog civilingenjörsexamen 2016, och jobbar sedan dess som Androidutvecklare på Spotify.
Kandidat inom Interaktiv Medieteknik och master inom Människa-dator interaktion. Läste även en termin utbytesstudier på NCKU i Taiwan

Har inom Medieteknik suttit som internationell sekreterare, varit aktiv inom Sånglederiet och koreograferade METAspexets första uppsättning 2011/2012.
Var kåraktiv som skribent, fotograf och medlem webbgruppen för Osqledarens Webbgrupp. Var PR-ansvarig (PRatare) i Squvalp 2013 och fotovärd för Armada 2013.

E-post: arkenson@kth.se

Bild för Caroline Arkenson
Förtroendeuppdrag

Internationell Sekreterare

2012-07-01 till 2013-06-30
Nyheter av Caroline Arkenson

Sök till Internationella Kommittén

23 januari 2013
Är du sugen på att axla en roll i en nystartad grupp inom THS International, vars syfte är att utveckla den internationella verksamheten på THS?

Sök internationell fadder för VT '13!

10 oktober 2012
Nästa termin anländer nya utbytesstudenter till KTH, och du kan hjälpa dem genom att bli internationell fadder. Vad innebär det då att vara internationell fadder? Jo, du får en grupp utbytesstudenter att kontakta, hitta på något kul med  - exempelvis ta en kaffe och visa dem runt campus - samt svara på eventuella frågor de kan tänkas ha (det går alltid att slussa frågan vidare till THS International).  Förutom detta ska du närvara på upp till två "buddyträffar" under terminen. Förutom att träffa nya människor får du som internationell fadder även 0.2 extra i i betygssnitt när du själv ska söka utlandsstudier. Så ta chansen att träffa några utbytesstudenter och öka ditt betygssnitt. Läs mer och ansök här. Deadline är 30 november kl 12:00.