Sektionen

Patric Hjorth

E-post: phjorth@kth.se

Bild för Patric Hjorth
Förtroendeuppdrag

Öfversångledare

2017-01-01 till 2017-12-31

Sekreterare

2016-01-01 till 2016-12-31
Nyheter av Patric Hjorth

Styrelsen Informerar - Slutet på en era

2 januari 2017
Återigen så når vi inte bara ett nytt år, utan även en ny termin. Detta innebär samma sak som alltid. Ut med de gamla och in med de nya, och det har blivit dags för Styrelsen att välkomna en ny Sekreterare, Lovisa Karlsson, samt Vice Ordförande, Emma Olsson, in i familjen.

Styrelsen informerar: Nytändning inom sektionen

31 oktober 2016
Efter ett långt uppehåll så är det dags för Styrelsen att återigen bjuda in er till vårat kära nyhetsbrev. Sedan senast har vi blivit fullsatta, och vilket gäng på det! Halva hösten är redan avklarad, och det kan inte gå smidigare än vad det gör.

Styrelsen informerar: Ut med de gamla och in med de nya

28 juni 2016
Efter ett slitsamt maj så nådde Styrelsen till slut klimaxet i SM#4, och efter det nästan elva timmar långa mötet så var det med blandade känslor vi såg slutet närma sig för fem av våra kära styrelsemedlemmar. Fem styrelsemedlemmar som har arbetat med otroligt hjärta för sektionen och dess medlemmar

Styrelsen Informerar: Slutklämmen inför sommaren

2 maj 2016
Nu är den här, mardrömsmånaden maj. Efter att ha planerat under april så blir det oändligt arbete fram tills dess att SM#4 är avslutat. Propositioner ska skrivas, diverse saker ska diskuteras och förberedas, och verksamhetsårets sista sektionsmöte ska genomföras. Det blir kul, vi lovar!

Styrelsen Informerar: Lugnet före stormen

11 april 2016
Mars agerade en lite lugnare månad för våra hjältar i styrelsen. Efter två intensiva månader i januari och februari så fick vi äntligen andas ut, och passa på att umgås med våra nära och kära i resten av sektionen, eller kåren för den delen.

Styrelsen informerar: Workshops, fotografering och sektionsmöte

1 mars 2016
Under februari har styrelsen fortsatt arbetet som påbörjades i januari med att uppdatera sektionens styrdokument. De nya medlemmarna har även fått ta del av sitt och årets första sektionsmöte samt sektionens dag.

Styrelsen informerar: Förberedelser inför vårens arbete

15 februari 2016
Under januari har styrelsen välkomnat tre nya medlemmar, och större delen av månaden har spenderats till att introducera och förbereda den nya styrelsen för vårens arbete.

Kallelse SM#3

1 februari 2016
Vi har nyligen välkomnat ett nytt år, och höjdpunkten på varje nytt år är såklart läsårets tredje sektionsmöte! SM#3 kommer äga rum den 23/2 klockan 17:15 i sal B2.