Sektionen

Terese Skoog

Hi there,
great that you found my page! Send me an email if you want to contact me, or add me on LinkedIn.

E-post: terese.skoog@gmail.com

Bild för Terese Skoog
Förtroendeuppdrag

Vice fanbärare

2015-01-01 till 2015-12-31

Ordförande

2013-07-01 till 2014-06-30

Studerandeledamot i CSC:s strategiska råd

2013-07-01 till 2014-06-30

Kårfullmäktigeledamot

2013-07-01 till 2014-06-30
Nyheter av Terese Skoog

THS medlemsundersökning!

22 maj 2014
Just nu pågår en medlemsundersökning på THS. Om du betalat kåravgiften är du medlem och borde fylla i den, så att THS kan bli bättre i framtiden! Det tar inte så läng tid, följ bara länken nedan.

En liten hälsning från ordförande

13 maj 2014
Imorgon är det 14 maj. Imorgon är det exakt ett år sedan jag, med hjärtat i halsgropen, ställde mig upp på sektionsmöte 4 när det var dags för punkten ”val av Ordförande”. Peppad, totalt livrädd och lugn på samma gång klev jag stegen fram och hamnade framför alla.

East Sweden Hack - Har du en grym idé till en ny app eller webbtjänst?

28 april 2014
East Sweden hack är en tävling och en kreativ verkstad där du har möjlighet att förverkliga din idé. När? 5-7 september Var? Mjärdevi i Linköping Vill du veta mer? Besök vår hemsida www.eastswedenhack.se

Are you eager to travel to China and visit Geely – one of the very well-known companies in China?

28 april 2014
Project China is proud to present the Geely Car Competition 2014. Have the opportunity to win the most exclusive prize Project China can arrange for you - a trip to China, completely sponsored by Geely Holdings, by participating in the Geely Car Competition!

Senaste nytt i sektionslokalsrokaden!

11 april 2014
Under en längre tid har det pågått en utredning kring alla sektioners sektionslokaler. Nu finns ett förslag till beslut! Läs vidare nedan.

De nominerade till KTHs kamratstipendium är...

3 april 2014
KTH instiftade år 1912 ett kamratstipendium för att utse och belöna goda kamrater vid alla sektioner. Vi är stolta över att i år kunna presentera följande nominerade från sektionen för Medieteknik: Emelie Ekman (årskurs 3), Christian Abdelmassih (årskurs 1), Jonathan Söderin (årskurs 2)

Vill du under en dag ta emot presumtiva studenter som är intresserade av Medieteknik?

25 mars 2014
Det finns ett antal presumtiva studenter som gärna skulle vilja komma till oss på Medieteknik och se hur vi har det. Hjläp till och ställ upp om du tycker det verkar kul - du får dessutom två biobiljetter!

Nominera till KTHs Kamratstipendium!

17 mars 2014
Hej Sektionen! Nu är det dags att nominera goda kamrater till KTHs Kamratstipendium! Kamratstipendiet delas ut varje år till en eller flera personer som har gjort något extra för sina medstudenter här på KTH genom att vara en riktigt god kamrat. Alla sektionsmedlemmar får nominera.

Uttalande gällande systemgruppen på CSC

16 mars 2014
Den senaste tiden har det uppstått en stor diskussion kring å ena sidan systemgruppen på CSC och å andra sidan frågor som rör de anställda på CSC. En del studenter har varit både oroliga och upprörda - medan vissa kanske inte har märkt av det alls.

CSC informerar om Systemgruppen

6 mars 2014
Är du fundersam över vad som händer med Systemgruppen Delfi på CSC? Det snurrar en del tankar och frågor och därför vill vi publicera en text som stabschefen Mattias Wiggberg på CSC skrivit - för att reda ut vad som egentligen sker.

Exempelmall för motioner till SM

18 februari 2014
Tycker du att det verkar krångligt att skriva en motion? Det är det inte! En motion kan se ut på flera olika sätt och det finns egentliga inga tydliga rätt eller fel. Men för att underlätta har vi tagit fram en mall som ni kan använda er av och som finns i detta inlägg!

Styrelsen vill veta din åsikt!

13 februari 2014
Med ungefär 3 månader kvar till SM#4 skulle styrelsen vilja veta vad du tycker om ett förslag vi har. Tyck till och hjälp oss fatta ett bra beslut. Fyll i denna undersökning: tinyurl.com/kka5gx5 Det tar bara några minuter!

Skicka in dina motioner, interpellationer, enkla frågor och misstroendeförklaringar senast ikväll 23:59!

27 november 2013
Har du någon gång funderat över vad de där konstiga orden i rubriken egentligen betyder? Klart du har! Här kommer en kort ordlista som kan göra ditt liv inför SM#2 lite enklare!

Project China rekryterar!

11 november 2013
Vill du påbörja en global resa tillsammans med Sveriges största internationella studentprojekt?

Grattis till alla vinnare!

7 november 2013
Grattis till alla vinnare i vår utlottning!

Vinn biljett till Armadas eftersläpp!

28 oktober 2013
Vill du veta mer om Armada och eftersläppet? Kolla in: http://www.armada.nu/bankett Ta chansen! Döp ditt mejl till "Jag vill vinna!". Ange namn, årskurs och mob.nr och skicka till oss senast onsdag 6 november kl 23:59. 7 november kommer vi presentera alla vinnare här på hemsidan. Lycka till!

Vad vill Du att styrelsen ska jobba extra hårt för i år?

17 september 2013
Vill du ha en glassmaskin i META? Större insyn i den utbildningspåverkan som görs? Fler företagssamarbeten? En annan färg på hemsidan? Regelbundna symöten med alla medlemmar i hela sektionen? Ett tydligare arbete mot rasism och sexism? En gasque för alla engagerade i sektionen?

Nu kan du söka Quarnevalsstaben!

17 september 2013
Vill du ha det roligaste halvåret i ditt liv, koppla bort studierna, och ordna den bästa Quarnevalen någonsin?